Florin Ristei a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Naomi Hedman: "Am suferit. Am iubit. Nu a vrut niciunul să..."

 Cica Cristina
.

Florin Ristei a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Naomi Hedman. Cu toate că mult timp nu au vorbit despre asta, acum nu mai e un secret pentru nimeni că și-au spus adio și că fosta lui logodnică s-a mutat înapoi în Marea Britanie. Acum, Florin Ristei a dezvăluit și motivul care a condus la separare, cu toate că nu și-ar fi dorit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit, iar ea s-a mutat definitiv din Romania. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, precum subliniază și artistul ori de câte ori are ocazia, dar și-au spus adio. Pentru a putea fi cu fostul jurat de la X Factor, Naomi a fost nevoită să renunțe la viața din străinătate pentru a-i fi alături iubitului. Mai mult, el recunoaște că această relație i-a schimbat viața în toate modurile posibile și în bine, însă din păcate, s-a încheiat.

florin-ristei-7florin-ristei-7

Florin Ristei a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Naomi Hedman

Florin Ristei are numai cuvinte de laudă la adresa fostei lui iubite. El a spus că Naomi a făcut sacrificiul de a sta departe de țara ei natală timp de trei ani, pentru ca relația lor să funcționeze, sacrificiu pe care el nu ar fi putut să-l facă. Până la urmă, motivul real al despărțirii a fost că niciunul nu a vrut să renunțe la viața lui și să facă o schimbare atât de mare.

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o', a povestit Florin Ristei, în cadrul podcastului „La Țocii', potrivit cancan.ro.

Citește și: Cine este Florin Ristei. Artistul a debutat în copilărie cu piesa „Dana” și recent s-a despărțit de Naomi Hedman, după patru ani de relație

Citește și: Ce face Naomi Hedman în Anglia, după ce s-a despărțit de Florin Ristei: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună…„ / S-a mutat definitiv din România

Citește și: Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios: „Inima plină toată'. Deputata PSD Laura Vicol le-a fost nașă, iar Anda Adam și Yosif Mohaci s-au numărat printre invitați

Citește și: Ce a făcut Bogdan Stelea cu primii bani pe care i-a câștigat, în 1986: 'Mi-am cumpărat…' Părinții i-au interzis să joace fotbal / EXCLUSIV

Florin Ristei a confirmat despărțirea de Naomi Hedman

Florin Ristei a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Naomi Hedman la mijlocul lunii februarie, după ce mult timp a refuzat să facă declarații pe marginea acestui subiect. Anunța atunci că artista s-a mutat înapoi în Marea Britanie, de aceea le-ar fi greu să continue relația la distanță.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea’, a spus Florin Ristei în podcastul „Fiertzi pe Power Couple’ al lui Speak.

Florin Ristei a dat de înțeles că se vindecă după despărțirea de Naomi Hedman, așa că nu se gândește la o nouă relație, dar nici nu exclude ca pe viitor să-și facă o alta.

Ce mesaj a postat Naomi Hedman după ce Florin Ristei a confirmat despărțirea

În urma declarațiilor lui Florin Ristei despre despărțire, Naomi Hedman a avut o reacție pe rețelele de socializare. Fotomodelul a postat un mesaj sugestiv la InstaStory, care sună așa: „Niciun suflet (n.r. – om) din această lume nu poate lua ceea ce ți se cuvine’.

Întrebat de Speak dacă „ușa e deschisă?’, Florin Ristei a răspuns: „Nu m-ar deranja să scârțâie ușa aia că n-a mai scârțâit de mult… Nu știu dacă e deschisă… Și m-a întrebat cineva în presă: Ești singur și disponibil? Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt….

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton