Fostul soț al Antoniei va deveni tată pentru a doua oară? Detaliul care a dat-o de gol pe iubita lui Vincenzo Castellano

 Cica Cristina
.

Toate semnele arată că Vincenzo Castellano este pe punctul de a deveni tată pentru a doua oară! Imaginile postate pe rețelele de socializare indică faptul că actuala lui iubită ar fi însărcinată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vincenzo Castellano, care mai are o fetiță, Maya, cu Antonia se pare că va deveni din nou tată. Cel puțin asta indică ultimele urări și fotografii pe rețelele de socializare.

Fostul soț al Antoniei pare să treacă printr-o perioadă extrem de bună, fiind mereu fericit și cu zâmbetul pe buze, mai ales acum, că și-a găsit fericirea în brațele unei frumoase șatene.

Citește și: Irinel Columbeanu, moment penibil în instanță, la ultimul proces cu Monica Gabor.De ce a pierdut în fața fostei soții

Cum și-a serbat Vincenzo Castellano ziua de naștere

De curând, și-a serbat și ziua de naștere, prilej cu care Vincenzo a adunat în jurul mai mulți prieteni. Totul s-a petrecut într-un cadru restrâns, atmosfera a fost una plăcută, iar invitații s-au putut bucura de mâncarea rafinată și băuturile fine, notează spynews.ro.

Desigur, nelipsită de la eveniment a fost partenera lui, care i-a transmis un mesaj ce lasă loc de interpretări: 'La mulți ani, iubirea mea! Să fii sănătos și fericit alături de mine și de copiii noștri minunați! Te iubesc', i-a transmis într-un story pe rețelele de socializare.

Citește și: Sânziana Buruiană a dezvăluit sexul bebelușului!Primele imagini cu burtica de gravidă, în luna a cincea de sarcină

Interesant este că a vorbit la plural, iar până la acest moment Vincenzo are o singură fetiță, iar despre ea nu se știe să fi devenit mamă până acum.

Toate semnele ar arăta că iubita fostului soț al Antoniei ar fi însărcinată.

În plus, un alt detaliu care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți ar fi rochia lărguță purtată de iubită, care ar putea cu ușurință ascunde o sarcină. Rămâne doar să auzim confirmarea din partea fericitului cuplu!

Vincenzo-Castellano-1Vincenzo-Castellano-1

Foto: Facebook, Instagram

Citește și: Vulpița renunță la Acces Direct? Veronica a anunțat că ar vrea să participe la altă emisiune!Motivul are legătură cu Viorel

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton