FOTO DE COLECȚIE! Singura copertă pe care o vei vedea vreodată cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu împreună

 Oana Popoiag
.
Andreea Marin Mihaela RădulescuAndreea Marin Mihaela Rădulescu

Așa zisa rivalitate dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, care se întinde pe aproape două decenii, este deja antologică. Între cele două dive ale televiziunii s-au făcut dintotdeauna comparații și nici ele nu s-au ferit în a-și manifesta uneori fățiș neînțelegerile. VIVA! a reușit să surprindă în anul 2000 o imagine pe care o putem numi istorică pentru showbiz, dat fiind că e singura dată când vedetele au acceptat să apară împreună pe o copertă.

Cum arătau Andreea Marin și Mihaela Rădulescu în anul 2000, împreună pe coperta VIVA!

Rivalitatea dintre Andreea Marin (44) și Mihaela Rădulescu (45) a făcut dintotdeauna deliciul publicului, chiar dacă pentru cele două cu singuranță nu a fost o situație prea amuzantă. Comparate deopotrivă pentru realizările în televiziune, aspectul fizic, dar și prin prisma faptului că ambele au fost căsătorite cu Ștefan Bănică, Andreea și Mihaela pare că au avut mereu ceva de împărțit.

Ce-i drept, comparația era cumva la îndemână, dat fiind că ambele au fost și sunt considerate și în ziua de azi cele două mari dive ale micului ecran. În contextul general, coperta pe care VIVA! a realizat-o cu cele două în decembrie 2000, luna în care toți suntem mai buni, este una istorică. Avem probabil de-a face cu singura ședință foto pe care Andreea și Mihaela au făcut-o vreodată împreună. 'Reginele micului ecran', acesta este titlul de pe coperta ce le înfățișează pe acestea sprjinindu-se una de cealaltă și zâmbind către obiectiv. În acea perioadă, ambele făceau senzație prezentând două formate tv ce s-au bucurat de un succes uriaș: Andreea era prezentator 'Surprize, surprize' (1999-2007), iar Mihaela realiza 'Duminica în familie' (1998-2009).

Ce spunea Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu: 'Eu fug de imaginea de femeie fatală'

Nu doar că VIVA! a reușit în 2000 singura copertă cu divele, dar le-a și provocat să vorbească una despre cealaltă prin prisma comparațiilor pe care publicul le făcea încă de atunci între ele.

'Suntem amândouă temperamentale și luptătoare. Aș putea spune că Mihaela s-a lovit mai mult de opiniile controversate ale publicului și ale presei, dar îi dau nota 10 pentru felul în care știe să le facă față. Încercăm să ne evidențiem prin calități diferite, obținem rezultate diferite. Eu fug de imaginea de femeie fatală, nu mă simt confortabil în această postură, pentru că eu cred că sunt mai mult inteligentă decât frumoasă și sunt conștientă de asta', a declarat în 2000 Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, despre Andreea Marin: 'Amândouă suntem bârfite, invidiate'

Iată ce părere avea Mihaela, la rândul ei, despre comparația cu Andreea, în urmă cu aproape 20 de ani: 'Nu cred că e întâmplător faptul că ne-am lovit amândouă de același tip de probleme, o dată ce avem același tip de popularitate. Amândouă suntem iubite, controversate, bârfite, invidiate, fiecare în felul ei. Lumea rea ne acceptă greu inteligența sau spontaneitatea și preferă să ne vadă doar prin ceea ce este evident și ține de imaginea exterioară. (…) Nu știu dacă folosește cineva o paralelă între mine și Andreea. Dar știu că și eu, și ea facem lucruri cu folos pentru multă lume, lucruri care ascund multă muncă și multe renunțări. Probabil, am învățat amândouă că succesul ni se datorează în cea mai mare măsură nouă.  E greu să accepți că o femeie poate fi și frumoasă, și deșteaptă. Și aproape imposibil să accepți că sunt două fete frumoase și deștepte. Dar asta nu mai e  problema noastră!'

Dincolo de rivalitate

În 2017, PRO TV a reușit performanța de a le aduce împreună pentru emisiunea 'Uite cine dansează', unde Andreea era jurat, iar Mihaela prezentator. Cele două vedete s-au contrazis, nu de puține ori, în direct.

Dincolo de rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, inventată sau reală, amplificată de zvonuri și comentată intens de publicul curios, cele două vedete nu doar că au făcut performanță în tv, dar au inițiat fiecare numeroase acțiuni caritabile, schimbând în bine viețile celor mai puțin norocoși.

Foto: arhiva VIVA!, foto intro Libertatea

Citește și:

Toți o știu pe fiica ei, dar uite cât de mare s-a făcut băiatul Andreei Esca. Aris Melkior are 15 ani: 'Părinții mei sunt ca orice alti părinți'

E oficial! Când începe emisiunea „Românii au talent', la Pro TV. Aşteptarea a luat sfârşit

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton