Francisca, dezvăluiri despre iubitul ei, TJ Miles, concurent la Survivor All Stars: ”N-are nicio teamă, n-are nimic… Știi cum e? Tun, tanc, merge înainte peste orice!”

 Cica Cristina
.

Francisca, dezvăluiri despre iubitul ei, TJ Miles, după ce a plecat la Survivor All Stars. Artista dă din casă și vorbește despre partenerul ei de viață, despre care spune că nu are teamă de nimic și are capacitatea de a trece peste orice. Faimosul este pregătit pentru competiție, iar iubita lui își dorește să se întoarcă sănătos acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

TJ Miles a plecat la Survivor All Stars, iar iubita lui are numai cuvinte de laudă la adresa Faimosului, în lipsa lui. Artista a vorbit despre cât de mult îl admiră pentru că, în general, nu îi este frică de nimic și reușește să facă față cu brio provocărilor.

francisca-tj-miles-1francisca-tj-miles-1

Francisca, dezvăluiri despre TJ Miles după ce a plecat la Survivor All Stars

Înainte de toate, Francisca se așteaptă ca iubitul ei să revină sănătos de la Survivor All Stars, pentru că e cel mai important. Recunoaște cât de mult îi lipsește, însă nu și-ar dori să se întoarcă înainte ca el să-și îndeplinească scopul în emisiune.

 'Cred că, înainte de toate, e important să se întoarcă sănătos acasă, indiferent de situație. E clar că-mi lipsește foarte mult dacă îmi doresc să se întoarcă doar când își îndeplinește el scopul în emisiunea asta', a declarat Francisca, potrivit cancan.ro.

Citește și: Cine este TJ Miles de la Survivor All Stars. A locuit în Canada și e iubitul artistei Francisca

Citește și: Francisca, după ce TJ Miles a plecat la Survivor All Stars: „Nu mai știu nimic de el, am fost prima care l-a încurajat”

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Elena Marin se alătură competiției

Citește și: De ce a refuzat Culiță Sterp să participe la Survivor All Stars: „Retrăiesc ce am făcut eu acolo. Primisem oferta de a merge dar…' / Ce spune despre fratele lui, Iancu

Francisca: „Doar de el îi este teamă lui Miles! El versus el!”

Francisca a ținut să sublinieze că singurul dușman al lui Tj Miles este el însuși. Doar Faimosul se poate trage în jos. Artistul își dorește faorte mult să evolueze și o face constant, singura sa teamă fiind că ar putea rămâne mediocru.

 'Lui Miles chiar nu-i este frică de nimic. Crede-mă, n-are nicio greață în viața asta! Când cresc mare, vreau să fiu TJ Miles. N-are nicio teamă, n-are nimic… Știi cum e? Tun, tanc, merge înainte peste orice!

Doar de el îi este teamă lui Miles! El versus el! Doar el însuși se poate trage în jos, dacă el nu va da randament așa cum își dorește. În rest, Miles nu e un băiat plângăcios. A mai trecut o dată prin asta. Data trecută, când a fost la Survivor, a rezistat 19 săptămâni, deci ne imaginăm că nu are el teamă. Singura dată când mi-a zis că-i este frică a fost că nu și-ar putea atinge potențialul maxim în viața asta și să rămână mediocru. El își dorește foarte mult să evolueze și o face', a precizat Francisca.

Francisca: „Suntem în perioada noastră de post și abstinență”

Francisca a mai fost întrebată și despre cât de mult îi lipsește în dormitor TJ Miles în perioada în care e plecat în jungla din Dominicană, însă a ținut să sublinieze că nu e o problemă. În momentul de față se concentrează pe priorități. Atunci când există iubire, trebuie să existe și susținere 100%, ceea ce se și întâmplă în cazul lor.

'Suntem în perioada noastră de post și abstinență, pentru că el este în junglă, eu sunt în România (râde)! Abstinență totală! Și nu suntem animale, rezistăm, că sunt și alte lucruri importante, mult mai importante decât acest aspect. Și, când iubești un om și ești alături de el trup și suflet, așa cum și un bărbat trebuie să fie lângă o femeie, când ea are perioadele ei, când e însărcinată, când abia a născut, trebuie să ne gândim la binele celuilalt. Și TJ Miles nu are mâncare acolo, nu știu cum să zic, cum poți să te gândești la altceva? Nici nu se pune problema! Ești setat, atât timp cât iubești omul de lângă tine, să fii lângă el, să-l susții, iar focusul este pe ce face el la Survivor. Când o să fim împreună, ne vom bucura și fizic unul de altul. Până atunci, ne concentrăm pe lucrurile prioritare', a mai spus Francisca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton