Francisca și TJ Miles au semnat cu Antena 1! Vor apărea într-o emisiune la Antena Stars: „Sunt foarte fericită, am ceva emoţii, dar sper că sunt constructive”

 Matei Bianca
.

Francisca și TJ Miles au renunțat la PRO TV și au semnat cu Antena 1! Au fost apreciați pentru participarea la Survivor, dar acum au decis să urmeze alt drum. Cei doi îndrăgostiți vor apărea într-o emisiune de la Antena Stars. Ei vor putea fi văzuți la un reality show de senzație. Telespectatorii vor urmări momente din viața de zi cu zi a celor două vedete.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Francisca și TJ Miles au semnat un contract cu Antena 1 și vor fi protagoniștii unui reality-show la Antena Stars. Emisiunea, ce va debuta la mijlocul lunii octombrie, va surprinde momente din viața de zi cu zi a celor două vedete, de la viața personală până la cariera profesională. Se pare că ei au renunțat la PRO TV și s-au dus la Antena 1.

tj-miles-francisca1tj-miles-francisca1

Citește și: Cât costă inelul de logodnă cumpărat de TJ Miles pentru Francisca: „Orice fată și l-ar dori. Cu cinci zerouri în coadă…' / Declarații despre nunta lor

Citește și: TJ Miles a plecat de la Survivor direct la Paris ca să-i cumpere iubitei inel de logodnă. Ce probleme a întâmpinat: „Francisca are degete subțiri și…'

Citește și: Angela Gheorghiu, singura româncă de la petrecerea aniversară a Sophiei Loren, la 90 de ani: „Te iubesc atât de mult, Sophia, artista divină pe care o admir per sempre!”

Citește și: Nicoleta Nucă este însărcinată! La patru luni de la despărțirea de Alex Ursache, artista și noul iubit, Bogdan Anton, vor avea un copil

Francisca și TJ Miles au semnat cu Antena 1

Un nou proiect spectaculos este pe cale să își facă debutul la Antena Stars, avându-le în prim-plan pe două dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc: Francisca și TJ Miles. Conform cancan.ro, cei doi au renunțat la PRO TV și au semnat un contract cu Antena 1.

Ei vor fi protagoniștii unui reality-show inedit, care promite să dezvăluie aspecte inedite din viața lor de zi cu zi. Filmările au început deja de două zile, iar emisiunea, programată să debuteze la mijlocul lunii octombrie, va surprinde momente unice din viața personală și profesională a celor doi.

Proiectul este cu atât mai interesant cu cât Francisca și TJ Miles au cochetat până recent cu PRO TV, unde au fost văzuți la emisiunea Survivor, iar acum sunt pe cale să dea marea lovitură în televiziune prin acest nou reality-show.

Programul va fi difuzat o dată pe săptămână, dar filmările vor avea loc aproape zilnic, echipa de producție urmărindu-i pe cei doi nu doar în București, ci și în toate locurile în care aceștia călătoresc.

Cei doi au renunțat la PRO TV

Atât TJ Miles, cât și Francisca și-au câștigat notorietatea la PRO TV. Vedeta a ajuns în emisiunea „Vorbește lumea' acum aproape patru ani, ocupând locul Vivianei Sposub ca prezentatoare a rubricii meteo. Ea a părăsit emisiunea după aproximativ un an.

În acea perioadă l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, TJ Miles, care a devenit iubitul ei după despărțirea de Bogdan Căplescu. În ceea ce-l privește pe TJ Miles, el a fost concurent la Survivor All Stars 2024, fiind anterior unul dintre favoriții ediției câștigate de Zanni.

Francisca a prezentat rubrica meteo de la „Vorbește lumea'

Francisca a prezentat rubrica meteo de la „Vorbește lumea', însă a renunțat la această emisiune după un an. În urmă cu patru ani, vedeta declara că este încântată să facă parte din acest proiect și să prezinte în locul Vivianei Sposub.

„Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită, am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună. Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald. Şi eram tare supărată când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune', mărturisea ea în trecut.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton