Cu cine ar fi înlocuit-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu. Și-ar fi dus noua iubită în vacanță

 Stamen Diana
.

Gabi Bădălău ar avea o iubită, după despărțirea de mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu. Chiar dacă nu au semnat actele de divorț, bărbatul și-ar fi refăcut viața alături de Mădălina Enache.

Se pare că Gabi Bădălău nu a suferit deloc, după despărțirea de Claudia Pătrășcanu. Bărbatul ar fi într-o relație cu Mădălina Enache, fosta soție a fotbalistului Gabi Enache, potrivit Spynews.ro.

Prin oraș circulă zvonuri cum că Gabi Bădălău și Mădălina Enache sunt cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Tatăl copiilor Claudiei Pătrășcanu și-ar fi dus actuala iubită în vacanță, la Paris și Istanbul. Mădălina Enache deja s-ar lăuda la prieteni cu noua relație pe care o are cu Gabi Bădălău.

Mădălina Enache este în război cu fostul soț, Gabi Enache

Nici actuala iubită a lui Gabi Bădălău nu a avut o căsnicie prea fericită. Ceea ce i s-a întâmplat blondinei pare a fi tras la indigo cu povestea Claudiei Pătrășcanu.

Mădălina Enache a fost părăsită de fotbalistul cu care are o fetiță, iar acum este în război cu acesta pentru pensia alimentară a micuței. Gabi Enache și-a refăcut viața cu altă femeie și este tată din nou.

Gabi Bădălău a dat-o afară din casă pe Claudia Pătrășcanu

Cântăreața a plecat din vila în care locuia cu soțul și copiii în urmă cu mai multe săptămâni. Toți credeau că ea a părăsit locuința de bună voia, dar, conform declarațiilor făcute acum, se pare că Gabi Bădălău a decis să o dea afară.

„Adevărul este că am fost dați afară din casă. Împreuna cu copiii, am fost dată afară din casă […] Am fost dați afară din casă, iar acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliție 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliție.' , a povestit artista la Antena Stars.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj acid la adresa lui Gabi Bădălău. „Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu?'

FOTO: Facebook

Mădălina EnacheMădălina Enache
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton