Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani, iar sora lui i-a făcut o urare emoționantă: „Mereu unul pentru celălalt. Să-ți dea Dumnezeu tot ce ai tu nevoie"/ Ce fotografie a postat Bianca Drăgușanu

 Matei Bianca
.

Este o zi specială și importantă în familia Bădălău, deoarece Gabi Bădălău își sărbătorește ziua de naștere. Astăzi, pe data de 2 octombrie 2024, omul de afaceri a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani. Prin intermediul rețelelor de socializare, el a primit foarte multe urări de bine. Iată ce fotografie specială a postat pe Instagram Bianca Drăgușanu, cu această ocazie emoționantă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Gabi Bădălău poate spune că este un bărbat împlinit din multe puncte de vedere și asta pentru că are afaceri care îi merg foarte bine, doi băieți frumoși și o iubită care îl respectă și apreciază. Ei bine, astăzi este o zi specială pentru el, deoarece împlinește frumoasa vârstă de 36 de ani. De ziua lui de naștere, acesta a fost întâmpinat cu mesaje emoționante.

gabi-badalau5gabi-badalau5

Citește și: Gabi Bădălău nu va ataca decizia care permite băieților să apară într-o emisiune TV alături de Claudia Pătrășcanu: „E un semn de pace. Mi-am anunțat avocații…'

Citește și: Victorie în instanță pentru Claudia Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău i-a interzis să apară cu băieții lor într-o emisiune TV: „Copiii apăreau în sute de postări pe pagini ale unor persoane publice cu sute de mii de urmăritori”

Citește și: Cum arată noua casă a Andreei Bostănică. Și-a luat locuința visurilor ei la doar 20 de ani: „Sunt atât de fericită. Nu-mi vine să cred că…'

Citește și: Mihai Albu i-a înapoiat fostului socru un cadou primit acum 18 ani: „Sper că gestul va aduce liniște'

Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani

Este o zi specială în familia Bădălău și asta deoarece Gabi Bădălău își sărbătorește ziua de naștere. Omul de afaceri a împlinit astăzi, pe data de 2 octombrie 2024, frumoasa vârstă de 36 de ani. Cu această ocazie, afaceristul a fost întâmpinat cu urări de bine.

Sora lui, Sabina, i-a făcut o urare emoționantă. Aceasta a publicat o fotografie cu ea și afaceristul, iar la poză a scris un mesaj special, unde a menționat faptul că va fi întotdeauna alături de fratele ei, indiferent de situație.

„La mulți ani, Gab! Este foarte important să știi că ai o persoană care este alături de tine, oricând, oricum, indiferent de situație! Așa am fost noi mereu unul pentru celălalt. Să-ți dea Dumnezeu tot ce ai tu nevoie! Love you!', a scris sora lui Gabi Bădălău la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Ce fotografie a postat Bianca Drăgușanu de ziua de naștere a afaceristului

Și asta nu este tot! Bianca Drăgușanu s-a aflat printre primele persoane care i-au făcut urări lui Gabi Bădălău. Iubita omului de afaceri a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și el, iar în dreptul ei a scris un mesaj special și a pus și o inimioară roșie lângă text.

„La mulți ani!', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory, pentru partenerul ei de viață.

Gabi Bădălău a dezvăluit cât de costisitoare este relația cu Bianca Drăgușanu

În urmă cu doar două luni, Gabi Bădălău a dezvăluit cât de costisitoare este relația cu Bianca Drăgușanu. Deși partenera lui de viață are posibilitatea de a trăi într-un stil de viață luxos, el este un bărbat generos și grijuliu cu nevoile ei.

Afaceristul o răsfață pe iubita lui cu vacanțe în locații exotice și acoperă mereu cheltuielile la restaurante, dar, contrar speculațiilor, nu i-a cumpărat niciun automobil de lux. El se ocupă mereu de vacanțele în care merg și este atent ca ea să nu cheltuie bani în destinații.

În primăvara acestui an, vedeta a apărut cu un Bentley evaluat la 250.000 de euro, iar mulți au crezut că a fost un cadou din partea lui.

„Să știți că Bianca este o femeie care câștigă atât de mulți bani încât își permite un trai de viață așa cum și-l dorește. Eu nu i-am cumpărat Biancăi nici mașină și nici nu am plătit jumătate din achiziția mașinii. Eu sunt un om generos cu femeile care au fost în viața mea sau cu femeia cu care sunt în momentul acesta.

Nu am făcut niciodată un calcul cât mă costă. Atunci când călătoresc nu pun la socoteală nici avionul, nici cazarea, nici masa. Mi se pare normal pentru un bărbat, pentru un bărbat cu educație, să aibă grijă de femeia de lângă el', a dezvăluit afaceristul atunci, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton