Gabi Bădălău, petrecere spectaculoasă de ziua lui de naștere: a sărbătorit pe acoperișul unei clădiri și avut tort „Dubai” / Cum s-a afișat alături de iubita lui, Bianca Drăgușanu

 Matei Bianca
.

Pentru ziua lui de naștere, Gabi Bădălău a organizat o petrecere extravagantă pe acoperișul unei clădiri de lux din București. Omul de afaceri a impresionat pe toată lumea prezentă la eveniment, deoarece a ales să se îmbrace într-o ținută de nuntă. El a avut un tort „Dubai', făcut din cataif și fistic. Iubita lui, Bianca Drăgușanu, a strălucit alături de el într-o ținută cu adevărat specială. Atmosfera la petrecere a fost una de neuitat, care a avut multe momente de bucurie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Gabi Bădălău poate spune cu mâna pe inimă că este un bărbat împlinit din multe puncte de vedere, deoarece are parte de un succes răsunător pe plan profesional, doi băieți frumoși, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia, prieteni pe care se poate baza în orice moment, dar și o iubită care îl apreciază foarte mult. Ei bine, ieri a fost ziua lui de naștere și a petrecut în mare stil. Afaceristul a avut parte de o petrecere spectaculoasă.

zi-de-nastere-gabi-badalau8zi-de-nastere-gabi-badalau8

Citește și: Gabi Bădălău a împlinit 37 de ani, iar sora lui i-a făcut o urare emoționantă: „Mereu unul pentru celălalt. Să-ți dea Dumnezeu tot ce ai tu nevoie”/ Ce fotografie a postat Bianca Drăgușanu

Citește și: Gabi Bădălău nu va ataca decizia care permite băieților să apară într-o emisiune TV alături de Claudia Pătrășcanu: „E un semn de pace. Mi-am anunțat avocații…'

Citește și: Gabriela Cristea se confruntă cu noi probleme de sănătate. Ce diagnostic a primit de la medici, după un control la inimă: „Rezultatele nu sunt tocmai grozave. Mi-au montat acest…”

Citește și: Cum a anunțat-o Karmen Simionescu pe fetița sa despre despărțirea de tatăl ei, Bogdan Căplescu: „Știe prin ce am trecut, își dorește ca mama ei să fie bine'. Ce spune artista despre infidelitate

Gabi Bădălău, petrecere spectaculoasă de ziua lui de naștere

Gabi Bădălău a avut parte de o zi de naștere de neuitat. El a sărbătorit împlinirea vârstei de 37 de ani pe acoperișul unei clădiri de lux din București. Evenimentul a fost marcat de o atmosferă elegantă din toate punctele de vedere și a avut parte de decoruri sofisticate, care au fost alese până la cel mai mic detaliu.

Omul de afaceri a fost îmbrăcat într-o ținută de nuntă și a reușit să capteze atenția tuturor invitaților. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale din viața lui, Gabi Bădălău a ales un costum elegant, negru, cămașă albă și pantofi negri.

Un moment deosebit al serii a fost tortul de aniversare, care a fost făcut la fel ca prăjitura „Dubai', având cataif și fistic. Desertul a fost plin de straturi delicioase și ornamente care mai de care extravagante.

Cum s-a afișat afaceristul alături de iubita lui, Bianca Drăgușanu

Așa cum era de așteptat, de la ziua de naștere a lui Gabi Bădălău nu a lipsit Bianca Drăgușanu. Iubita afaceristului a fost prezentă pe tot parcursul serii și s-a bucurat alături de el de momente unice și de o petrecere spectaculoasă.

Vedeta a reușit să atragă toate privirile la eveniment, mai ales în momentul în care a apărut la brațul partenerului ei de viață. Iubita omului de afaceri s-a îmbrăcat cu un sacou scurt, negru și cizme înalte, în două non-culori: alb și negru. Cei doi îndrăgostiți s-au asortat și au strălucit în ziua în care el a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani.

Și asta nu este tot! La petrecerea spectaculoasă care a fost organizată pentru ziua de naștere a omului de afaceri, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau și se sărutau. Se vede clar că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și se bucură de tot ceea ce au în viața lor.

Sora lui Gabi Bădălău, Sabina, mesaj special pentru afacerist

Sabina, sora lui Gabi Bădălău, i-a transmis un mesaj special acestuia, cu ocazia zilei lui de naștere. Sora omului de afaceri a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de fratele său și i-a spus acestuia că va rămâne mereu alături de el, indiferent de situație.

„La mulți ani, Gab! Este foarte important să știi că ai o persoană care este alături de tine, oricând, oricum, indiferent de situație! Așa am fost noi mereu unul pentru celălalt. Să-ți dea Dumnezeu tot ce ai tu nevoie! Love you!', a scris sora lui Gabi Bădălău la postarea pe care a făcut-o ieri pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton