Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a luat copiii cu Poliția de la el: „Mi-e și rușine de copii, de părinți... Nu am răpit pe nimeni”

 Matei Bianca
.

Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a luat copiii cu Poliția de la el. Omul de afaceri s-a săturat de scandalul în care este implicat de cinci ani și a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, la el acasă. El a făcut declarații despre fosta soție și a explicat că nu înțelege de ce nu-l lasă în pace și nu îi dă voie să petreacă mai mult timp cu băieții pe care îi au împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Conflictul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare să fie departe de a se încheia. Artista a afirmat că, în conformitate cu hotărârea judecătorească, copiii ar fi trebuit să revină la ea pe data de 31 august, după ce au petrecut două săptămâni cu tatăl lor. Însă, deoarece Gabi Bădălău nu ar fi respectat această înțelegere, cântăreața a apelat la Poliție pentru a rezolva situația. Acum, afaceristul a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, între el și fosta parteneră de viață.

gabi1gabi1

Citește și: Cătălin Botezatu, despre relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău, după repetatele despărțiri și împăcări: „O mai ponderam eu când eram împreună. Gabi are nevoie de…' / EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi acuzații pentru foștii socri, după ce a luat copiii cu Poliția, de la Gabi Bădălău: „Au încercat să îi despartă. Doi copii mici, care se iubesc… Cinci inși s-au pus pe capul meu'

Citește și: Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express: „Participarea nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape 8 luni” / EXCLUSIV

Citește și: Oana Radu a rămas cu sechele de acum 5 ani, când fostul ei iubit a fost incendiat și a murit din cauza arsurilor: „Atunci au pornit cele mai rele atacuri de panică și efectiv simțeam că mor la fiecare 5 secunde”

Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a luat copiii cu Poliția de la el

Gabi Bădălău a reacționat dur după ce Claudia Pătrășcanu a apelat la Poliție pentru a lua copiii de la el. Omul de afaceri a declarat că nu înțelege motivele pentru care fosta lui soție recurge des la astfel de gesturi.

El a sugerat faptul că aceste gesturi pe care fosta lui parteneră de viață le face ar fi legate de promovarea carierei ei artistice sau de o stare de plictiseală.

„Dacă vă uitați la comportamentul ei în tot scandalul ăsta de vreo 5 ani de zile, ea are perioade în care o apucă. Ori scoate vreo melodie și vine toamna și trebuie să o promoveze, ori se plictisește, o mai apucă. Până acum nu i-am găsit antidotul, nu știu. Mi-e și rușine de copii, de părinți. Nu s-a întâmplat nimic. Sunt tată, sunt părinte, copiii și-au dorit să stea cu mine. Nu am fugit, nu am răpit pe nimeni', a mărturisit afaceristul la „Un show păcătos'.

Afaceristul i-a făcut plângere penală Claudiei Pătrășcanu

În continuare, Gabi Bădălău a explicat că au existat neînțelegeri legate de un weekend din luna iulie, când nu i-au fost aduși copiii, fapt care l-a determinat să facă o plângere penală. El susține că a încercat să recupereze acel timp petrecut cu copiii și chiar a plănuit o excursie în Grecia, pentru care Claudia Pătrășcanu ar fi promis să îi ofere documentele necesare.

„Eu am avut un weekend în iulie, primul weekend, în care nu mi-a dat copiii. M-am dus și am făcut plângere penală, o sesizare. Am stabilit cu ea că recuperez alea două zile pentru weekendul ăla. Am cumpărat bilete în Grecia, le-a promis copiilor că îmi dă procură, face procura pentru Grecia, îmi dă poză cu ea, și când mă duc să iau copiii nu mi-a dat nici procura, nici pașapoartele. Copiii s-au rugat de ea. Nu îmi face mie rău, dar să se gândească că îi plimbam. Ea are un meci cu mine, are o răzbunare cu mine.

I-am dat și bani, am lăsat-o și în pace, și-a făcut și un iubit, să mă lase în pace. Eu sunt convins că femeia are o problemă medicală, altă explicație nu am. Ea a vorbit cu copiii duminică, copiii și-au exprimat dorința de a mai petrece timp cu mine, ea cu trei zile înainte mi-a zis să îi aduc copiii luni, și ea duminică a venit și a mers la poliție fără să mă sune pe mine. A mers la ai mei', a mai povestit el.

Gabi Bădălău își dorește să petreacă mai mult timp cu băieții lui

Și asta nu este tot! Gabi Bădălău a mărturisit că își dorește să petreacă mai mult timp cu băieții lui, considerând că le poate oferi o educație mai bună decât mama lor, Claudia Pătrășcanu.

„Îmi doresc ca băieții mei să crească lângă mine și lângă familia mea, sunt convins că le ofer o educație și o creștere mai bună decât ea', a precizat omul de afaceri pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton