Gabriel Șerban de la MasterChef, totul despre familie, copilărie și carieră: „Există o persoană specială în viața mea. Am fost un copil năstrușnic...”. Are un băiat care îi seamănă perfect / EXCLUSIV

.

În cadrul unui interviu emoționant pentru revista VIVA!, Gabriel Șerban de la MasterChef ne-a spus totul despre familie, copilărie și carieră. Finalistul emisiunii de la PRO TV are un băiat care îi seamănă perfect și cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. De asemenea, el a făcut mărturisiri despre școlile pe care le-a absolvit și despre părerea pe care o are cu privire la cei trei jurați: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Gabriel Șerban și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața lui personală. Concurentul de la MasterChef a oferit detalii despre carieră, familie și copilărie.

Citește și: Gabriel Șerban, totul despre experiența de a participa la MasterChef: „E un carusel de emoții și întâmplări. Mi s-a întâmplat să plâng de mai multe ori…’ / EXCLUSIV


Citește și: Ce ar face Gabriel Șerban cu premiul de 75.000 de euro dacă ar câștiga MasterChef: „Putem face mai mult. Visul meu e să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran a dezvăluit sexul și numele celui de-al doilea copil: „A fost o sarcină grea! Ema va avea…’

Citește și: Cum se descurcă Adrian Alexandrov ca tată singur și cum îi explică fiicei de 6 ani absența Elenei Udrea: „Ea știe că mami e la birou, că are de muncă și că o să vină acasă. Acum, crescând, înțelege…’

Gabriel Șerban de la MasterChef, totul despre familie, copilărie și carieră

Există vreo persoană specială în viața ta?

Există o persoană specială în viața mea în momentul ăsta, am și un copil de doi ani și trei luni, Carol Nicolas. Ne înțelegem, cu bune, cu rele.

Și ea e pasionată de gătit?

Nu, ea e pasionată să mănânce ce gătesc eu.

Copilul cum e?

E la fel ca mine, cred că e un eu în miniatură. E blonduț, la fel de crețoman, adică se vede că e al meu.


Spune-mi despre copilăria ta. Cum a fost copilăria ta?

Copilăria mea? Pot spune că am fost un copil destul de năstrușnic așa. Fac parte din generația care a crescut cu cheia la gât și cumva eram mai mult singur pe acasă, că ai mei erau foarte mult la serviciu, jucam foarte mult fotbal, am jucat fotbal în tinerețe, iubeam Steaua, plecam pe Ghencea dimineața și mă întorceam seara.

Ca suporter ai avut parte și de incidente?

Am avut, am avut și incidente când eram la liceu, la Steaua – Dinamo țin minte că la Ștefan cel Mare ne-au alergat jandarmii pe stradă după meci. A trebuit să sar din peluză, de pe Ștefan cel Mare. Mi-au prins două ghete, doi bocanci de ăia.


În schimb, am mai prins niște caze lacrimogene, alea le-am prins destul de nasol, dar e o experiență și asta. Pot să zic că eram un băiat de peluză.

Am avut note bunicele, am luat BAC-ul cu 8,90. În facultate… am terminat Facultea de Finanțe – Bănci, Contabilitate, acolo am luat licența cu 9,60 și am un master în Comunicare Managerială la Politehnică, pe care l-am luat cu 10.

Ai un parcurs foarte interesant.

Toți prietenii mei se miră. În momentul ăsta lucrez în domeniul bancar, sunt în acest domeniu de aproape 10 ani, am aproape 10 ani de când lucrez în aceeași bancă. Lucrez și cu publicul, practic manageriez echipa unei unități din cadrul băncii Transilvania și acolo mă ocup de partea cu publicul și partea de coordonare, am șase oameni în subordine, iar pe parte individuală fac finanțare persoane juridice cu cifră de afaceri până la 20 de milioane de lei.


Știm cu toții că munca în bancă nu-ți dă posibilitatea să-ți pui creativitatea la încercare și, cu toate astea, aici ți-ai demonstrat creativitatea și ai ajuns foarte departe.

Aici m-am descoperit mai creativ decât știam. În bucătărie am fost și sunt creativ, îmi place să mixez tot felul de condimente, să încerc tot felul de piureuri cu diferite tipuri de carne, nu mă dau la o parte de la niciun tip de carne.

Aici chiar m-am descoperit mai creativ și mai ales că am descoperit că pot lucra sub o presiune a timpului, că în bucătăria de acasă lucrezi cum vrei tu, mai ales când ai un prieteni, doi lângă tine mai bei și un pahar de vin. Acasă îmi place să fac mâncare pe termen de câteva ore, că practic aia e socializarea noastră, ne strângem la un ceaun, la un grătar și socializăm lângă grătarul respectiv, mai ales când plecăm pe la munte.


M-am descoperit creativ, dar acum nu am excelat pe plating, dar pe gust cred că am fost printre cei mai buni de aici.

Masterul în comunicare te-a ajutat în interacțiunile cu colegii și chefii?

Da, cred că faptul că am un master în Comunicare Managerială și faptul că lucrez zilnic cu publicul și cu tot felul de antreprenori mă ajută în comunicarea cu colegii și cu chefii. Cred că papagalul nu mi-a lipsit niciodată, să zic așa, nu mi-a lipsit nici în liceu, în generală, în generală chiar eram premiant, nu mi-a lipsit nici în viața de zi cu zi.


Ce părere are finalistul de la MasterChef despre jurați

Cum i-ai caracteriza pe cei trei chefi?

Chef Scărlătescu mi s-a părut cam cel mai dur dintre ei, are o experiență vastă, bineînțeles, cumva nu prea pot să zic că m-am nimerit atât de bine pe gustul lui, dar am avut și preparate care l-au mulțumit și mă bucur pentru asta, că asta înseamnă că au fost bune.

Despre chef Dumitrescu pot să spun că am avut cea mai mare chimie cu el, cumva am gătit pe stilul lui și mi-a apreciat destul de mult farfuriile. Când au fost de criticat, bineînțeles că le-a criticat la fel de asupru pe cum le-a și lăudat.


Chef Bontea… am rămas surprins plăcut de acesta, super, super de treabă mi s-a părut, super chef, chiar a încercat de multe ori să mă ajute, mi se pare super om și super chef.

Gina Pistol cum ți s-a părut?

Gina este la fel de caldă cum am perceput-o și de la TV. Îmi place foarte mult de ea, îmi place cum empatizează ea cu concurenții, chiar este super de treabă așa, foarte frendly.

Gabriel Șerban, totul despre experiența de a participa la MasterChef

Ce poți să-mi spui despre experiența ta la MasterChef?

Experiența mea la MasterChef? Păi ce pot să zic? Pot să spun multe… E un carusel de emoții și întâmplări pe care le-am trăit aici, emoții extrem de intense, poți ajunge de la plâns la râs într-o secundă, poți ajunge de la bucurie, de la extaz la tristețe tot la fel, într-o secundă, totul este extrem de intens, foarte, dar foarte intens.

Ți s-a întâmplat să plângi aici?

Da, mi s-a întâmplat să plâng de mai multe ori, nu numai o dată. Am trăit la maximă intensitate concursul și mă bucur că m-am bucurat de experiența asta.

Ce ar fi făcut cu premiul de 75.000 de euro dacă ar fi câștigat MasterChef 2024

Să zicem că ai câștiga marele premiu, te-ai gândit vreo secundă ce faci cu banii, în ce investești?

Visul meu e să plec din bancă și să-mi deschid un bistro, vreau să-mi deschid un bistro în care să aduc o amprentă românească, vreau un meniu neoromânesc.

Și meniul din finală e gândit neoromânesc, care înseamnă o bucătărie românească reinterpretată, adusă la standardele anilor 2024, pentru că eu consider că avem o bucătărie extrem de gustoasă, dar nu e atât de bine promovată pe cât ar trebui, plus că avem destule ingrediente de calitate, adică putem face mai mult.

Cum te vezi tu după experiența asta peste 10 ani?

Cum mă văd eu? Mă văd proprietarul unui bistro și chef bucătar într-un bistro care să fie al meu.

Sursa foto: Facebook/ Instagram