Gabriel Vasiliu, finalist la Puterea Dragostei, este în închisoare pentru trafic de persoane! Soția lui, Ana Maria, a fost ucisă și identificată de sora ei, deoarece el este în spatele gratiilor

 Matei Bianca
.

Gabriel Vasiliu, finalist la Puterea Dragostei și fost căpitan al echipei Jiul Rovinari, este în închisoare pentru trafic de persoane și implicare în activități legate de substanțe interzise! Soția lui, Ana Maria, a fost ucisă în Olanda și identificată de sora ei, deoarece soțul său este în spatele gratiilor. Conform primelor informații apărute, partenera de viață a pompierului a fost omorâtă de un cetățean britanic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În urmă cu doar câteva luni, Gabriel Vasiliu, fost concurent la emisiunea Puterea Dragostei și pompier în județul Gorj, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare de Tribunalul Gorj, pentru trafic de persoane și implicare în activități legate de droguri. Acum, soția lui, Ana Maria, a fost găsită decedată în Olanda.

22

Citește și: Soția lui Gabriel Vasiliu, finalist la Puterea Dragostei, a fost ucisă în Olanda. Ana Maria a fost identificată de sora ei

Citește și: Magda Vasiliu, după ce Gabriela Cristea a fost criticată dur pe social-media, din cauza siluetei: „Frustrarea, invidia și răutatea…”

Citește și: Mădălina Maricuț și Daniel Ungureanu s-au despărțit, deși au plecat împreună de la Insula iubirii: „Nu mai suntem împreună!'/ Concurentul s-a filmat în tandrețuri cu o dansatoare din club

Citește și: Ce spune Aris Eram despre Laura Giurcanu, după ce influencerița s-a împăcat cu fostul iubit, Cesar: „Am păstrat relația apropiată și după ce ne-am întors de la America Express…' / EXCLUSIV

Gabriel Vasiliu, finalist la Puterea Dragostei, este în închisoare pentru trafic de persoane

Cu doar câteva luni în urmă, finalistul de la Puterea Dragostei a fost acuzat de trafic de persoane și de implicare în activități legate de droguri, precum cultivarea, producerea, fabricarea, testarea, extragerea, prepararea, transformarea, achiziționarea sau deținerea acestora pentru consum personal, fără a avea autorizație în acest sens.

Gabriel Vasiliu a fost condamnat de Tribunalul Gorj la trei ani de închisoare cu executare. Fostul căpitan al echipei Jiul Rovinari a recunoscut acuzațiile aduse asupra lui, solicitând să fie judecat conform procedurii simplificate, în speranța unei reduceri a pedepsei.

Cu toate că a încercat să beneficieze de o sentință mai blândă, instanța a decis contopirea pedepselor și a dispus executarea unei condamnări cu închisoarea, alături de limitarea unor drepturi civile.

„Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 8 luni închisoare pe care o sporeşte cu 1/3 din totalul celorlalte pedepse aplicate (1 an: 3)= 4 luni, urmând să execute în total 3 ani închisoare (…) şi pedeapsa complementară (…) (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 5 ani', se arată în sentința Tribunalului Gorj.

Soția lui, Ana Maria, a fost ucisă și identificată de sora ei, deoarece soțul său este în spatele gratiilor

Ana Maria a fost ucisă în Olanda, iar corpul ei a fost găsit într-o stare gravă, potrivit cancan.ro. Sora sa a fost cea s-a dus să o identifice, deoarece Gabriel Vasiliu, care ar fi trebuit să se ocupe de acest lucru, este în prezent în închisoare.

Conform primelor informații apărute, soția finalistului de la Puterea Dragostei, sezonul 2, a fost omorâtă de un cetățean britanic. Până la acest moment nu se cunosc mai multe detalii despre acest caz șocant.

Gabriel Vasiliu este finalist la sezonul 2 de la Puterea Dragostei

În urmă cu trei ani, Gabriel Vasiliu a participat la emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D. El este finalist la sezonul 2 de la Puterea Dragostei.

Părinții săi menționau atunci că acesta este pasionat de mașini, de modă și de sport. Mama lui a creat atunci un grup de susținere pentru pompier, având nevoie de voturile telespectatorilor pentru a rămâne cât mai mult timp în competiție.

Gabriel Vasiliu a fost fotbalist la Club Sportiv Jiul Rovinari, unde a deținut funcția de căpitan al echipei. Nașul său este Daniel Crăc, administrator public al Primăriei Rovinari și rudă a primarului orașului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton