Gabriela Cristea, adevărul despre "părinții adoptivi" și relația lor cu fiicele ei: "Nu au avut copii"

.

Gabriela Cristea a atins un subiect sensibil în fața camerelor. În cadrul show-ului a cărui protagonistă este, alături de Tavi Clonda și de fetițele sale, a vorbit despre „părinții ei adoptivi', care i-au purtat de grijă, atunci când a întâmpinat greutăți în familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Un nou episod al reality-show-ului Fetele lui Tavi Clonda a scos la iveală noi detalii emoționante despre „părinții adoptivi' ai Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea a vorbit despre două persoane care au ocupat un rol extrem de important în viața ei. Este vorba despre Paula și Gelu, un cuplu mai în vârstă care i-au fost alături prezentatoarei, care au sprijinit-o în momente cheie.

Gabriela-Cristea-1Gabriela-Cristea-1

Cine sunt „părinții adoptivi' ai Gabrielei Cristea

Cuplul nu a avut copii, astfel că Gabriela Cristea a devenit cumva „fiica lor adoptivă', iar acum joacă rolul de bunici în viața micuțelor Victoria și Iris.

„Paula și Gelu nu au avut copii și cumva ei m-au „adoptat' pe mine. Evident că acum ei se consideră cumva bunicii fetelor. Ceea ce nu poate decât să mă bucure, pentru că exact asta e atitudinea pe care am așteptat-o și fetele se bucură și le aduc și lor bucurie în același timp. Chiar e o relație mișto și mi se pare că important ca și fetele să-și dezvolte propriile relații. Ei sunt printre primii oameni cu care își dezvoltă relații apropiate', a declarat Gabriela Cristea.

Citește și: Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda:”Este foarte greu de întreținut”

Citește și: A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un „defect”. Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile:”Frumusețea fizică trece pe locul doi!”

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:„Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău:„Nu tot ce pare lapte şi miere chiar este…'

Tavi Clonda: „Gelu reușește să suplinească lipsa unui bunic'

De asemenea, Tavi Clonda a vorbit despre marele regret de a nu-și fi întâlnit niciodată bunicii, dat fiind că ei ar fi murit chiar în anul în care artistul s-a născut. Iris și Victoria o au doar pe bunica lor din partea tatălui, iar artistul susține că Gelu, „părintele adoptiv' al Gabrielei reușește să suplinească lipsa unui bunic bărbat.

„Eu când m-am născut, în același an, cei doi bunici ai mei au murit. Eu m-am născut în septembrie și ei au murit undeva în primăvară. Copiii mei nu au bărbat bunic. În afară de mama, care e bunica lor, nu au și atunci mă bucur foarte mult când Gelu reușește să suplinească această lipsă a unui bunic bărbat', a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

Regulile pe care fiicele Gabrielei Cristea trebuie să le respecte

Gabriela Cristea recunoaște că este o mamă exigentă! Cel puțin atunci când vine vorba despre anumite reguli de la care fetele nu ar trebui să se abată, pentru propriul bine.

Victoria și Iris au de respectat un anumit program, pentru a crește sănătos. Astfel, fetițele se culcă și mânâncă la ore fixe, iar această regulă nu este discutabilă, se respectă cu strictețe.

‘Sunt foarte strictă cu alimentația și am fost la fel de fixă și cu copiii. Se mănâncă la ore fixe, se doarme la ore fixe, mergem seara la culcare la ore fixe.

Nu sunt chiar atât de fixistă și nu sunt o mamă de-asta, dar am ținut la anumite lucruri, pentru că am înțeles că în viață trebuie să ai și un program. Nu poți fi așa într-un dolce toată viața’, a povestit Gabriela Cristea

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton