Gabriela Cristea și-a scos fetele în parc. Se bucură din plin de rolul de mămică

 Stamen Diana
.

Gabriela Cristea a născut în urmă cu câteva săptămâni o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a primit numele de Iris și a fost foarte bine primită în familie de către surioara mai mare, Victoria. Recent, prezentatoarea TV și-a scos fetele în parc.

Gabriela Cristea a profitat de zilele de cu soare și și-a scos cele două fetițe în parc. Proaspăta mămică a optat pentru un cărucior dublu în care le poate plimba pe ambele micuțe. Gabriela Cristea și-a revenit spectaculos după sarcină, iar acum este în concediu de maternitate.

'Prima plimbare în parc cu fetele!🙈👸🏻👸🏻💜❤️🙏 Totul e mai ușor și plăcut cu căruciorul tandem', a scris Gabriela Cristea pe una dintre rețelele de socializare.

Prezentatoarea TV de la Antena Stars a primit foarte multe complimente din partea urmăritorilor ei. Gabriela Cristea este foarte fericită și se bucură din plin de viața de mămică.

Gurile rele au spus că micuța Victoria nu se simte confortabil în căruciorul respectiv, însă Gabriela Cristea știe ce este cel mai bine pentru fetițele ei. 'Pentru Victoria nu pare prea confortabil… O bate soarele în ochișorii. Nu o vede pe mami și parcă e nemulțumită', a scris o femeie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@gabrielacristeaclonda) on



FOTO: Facebook

Gabriela Cristea, despre miracolul de a deveni mamăGabriela Cristea, despre miracolul de a deveni mamă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton