Gabriela Cristea a trăit momente de panică în Corfu! A găsit un șarpe în vila în care s-a cazat: „Vă dați seama, când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor, mi-a stat inima”

 Matei Bianca
.

Gabriela Cristea a trăit momente de panică în vacanța din Corfu, Grecia, acolo unde se află alături de frumoasa ei familie! Prezentatoarea TV a găsit un șarpe în vila în care s-a cazat. Vedeta le-a povestit fanilor ei de pe rețelele de socializare toată întâmplarea neplăcută prin care a trecut în vacanța în care se află.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Gabriela Cristea a trăit momente de panică în Corfu, Grecia! Prezentatoarea TV a găsit un șarpe în vila în care s-a cazat, iar ea s-a speriat foarte tare atunci când l-a văzut. Ea a povestit cum a reacționat, dar și ce a făcut în acel moment.

gabi1gabi1

Citește și: Gabriela Cristea va fi înlocuită la emisiunea Te iubesc de nu te vezi, de la Antena Stars. Cine va prezenta show-ul: „Voi începe cel mai tare proiect TV'

Citește și: Maria Constantin susține că l-a confruntat pe Marcel Toader în legătură cu banii sustrași de la Gabriela Cristea: „Îmi spunea că nu este nimic real. Ea s-a asociat în firmă și…' / Prezentatoarea TV, păgubită cu 1 milion de euro

Citește și: Mădălina Ghenea, agresată de angajatul unei companii aeriene. Fetița vedetei a asistat la întreaga scenă: „Comportament complet nepotrivit față de doi copii și o femeie. Prietenii mei au încercat să ajute și au fost și ei agresați”

Citește și: Conflict între Diandra Moga și Cristina Rotaru, la Insula iubirii! „Păcat că a uitat că este un bărbat însurat și nu a avut răbdare să lămurim. Eu nu mai am nimic de discutat' / Concurenta a refuzat să mai vorbească cu ispita

Gabriela Cristea a trăit momente de panică în Corfu

Gabriela Cristea a trecut prin momente de panică în timpul vacanței sale din Corfu, după ce a descoperit un șarpe în vila unde era cazată. Prezentatoarea TV a povestit pe rețelele de socializare cum s-a confruntat cu această experiență neașteptată, care a avut loc seara, în jurul orei 22:00, la întoarcerea în locație.

„Locația unde stăm este absolut fabuloasă, dar aseară ni s-a întâmplat o chestie. Fusesem oarecum avertizați, doar că nu am luat în serios. Ne-am gândit că am mai fost în Grecia și nu ni s-a mai întâmplat niciodată. Când am deschis ușa casei, să intrăm în casă, am găsit un șarpe. Era fix la ușă, înăuntru, în locație. Vă dați seama, când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor, mi-a stat inima. Era un pui de șarpe, pentru că cei ajunși la maturitate sunt foarte rari. E doar un șarpe veninos, dar nu trăiește pe unde stau oamenii', a spus vedeta.

Prezentatoarea TV a primit avertizări de la gazda locației

După acest incident, Gabriela Cristea a mărturisit că a început să ia mult mai în serios avertizările primite de la gazda locației. Prezentatoarea TV le-a oferit și un sfat prețios celor care vizitează astfel de locații din Grecia.

„Am început să iau în serios toate avertizările pe care ni le-a oferit gazda acestei locații și sunt o grămadă de semne care ne spun să avem grijă că totuși viața în natură aici nu este chiar așa cum sunteți voi obișnuiți. Ideal este că în momentul în care vreți să vă încălțați, să luați papucul sau pantoful și să îl scuturați bine. Dacă vreți să vă așezați într-un loc afară, trebuie să luați perna și să o scuturați bine, ca să nu aveți o surpriză neplăcută', a mai completat ea.

Gabriela Cristea se află în Corfu, Grecia

Gabriela Cristea se află în Corfu, Grecia, alături de soțul ei, Tavi Clonda, și cele două fetițe pe care le au împreună, Victoria și Iris. Cei patru se bucură de o locație superbă, liniște, relaxare, plaje fine și peisaje superbe.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton