Gabriela Lucuțar îl acuză pe fostul soț, Romeo Lucuțar, că a bătut-o: „Au existat și o ceartă și o agresiune, chiar în fața copiilor”. Regina Întunericului, declarații cutremurătoare, după o căsnicie de 20 de ani

 Matei Bianca
.

Gabriela Lucuțar este cunoscută publicului larg datorită meseriei pe care o are și pe care o apreciază, mai exact aceea de a fi maestru în ceremonii funerare. „Regina Întunericului', așa cum este numită, a avut o viață grea, iar recent a mărturisit că ari fi fost bătută de tatăl copiilor ei, Romeo Lucuțar. Vedeta a făcut declarații cutremurătoare, după o căsnicie de 20 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Gabriela Lucuțar, cunoscută publicului ca fiind „Regina Întunericului', a făcut declarații șocante despre motivele din spatele divorțului de Romeo Lucuțar, tatăl copiilor ei. După o căsnicie lungă de două decenii, se pare că relația dintre cei doi a luat o turnură dramatică și violentă.

gabriela1gabriela1

Citește și: Ce a obținut Gabriela Lucuțar la partaj, după divorț, și cu cine rămân copiii: 'Eu am pierdut mai mult și el a câștigat mai mult…' A renunțat la numele fostului ei soț / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Lucuțar a cerut custodia copiilor: 'Eu vreau să crească într-un mediu frumos…' Ce i-a propus fostul ei soț când l-a anunțat că vrea să divorțeze / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Oanei Zamfir: „La 37 de ani nu mai simt aceeași presiune ca acum 5 ani. Nu e nicio surpriză pentru părinți că nu mă înscriu în norma socială. De mică am fost rebelă și…” Ce spune despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Marina Voica a povestit cum l-a cunoscut pe Florin Piersic și lămurește ce relație au avut, de fapt: „M-a admirat enorm, dar niciodată nu a îndrăznit mai mult. Nu a fost o chimie a iubirii. Și acum mi-e tare drag de el…”

Gabriela Lucuțar îl acuză pe fostul soț, Romeo Lucuțar, că a bătut-o

Gabriela Lucuțar a povestit cum, în momentul în care a decis să divorțeze din cauza nefericirii și a tensiunilor din relație, tatăl copiilor ei, Romeo Lucuțar, a devenit agresiv, nu doar fizic, ci și verbal. „Regina Întunericului' a cerut ordin de protecție împotriva lui, deoarece era speriată pentru viața ei și a copiilor săi.

„Spre finalul căsniciei, lucrurile s-au schimbat, au existat și o ceartă și o agresiune, chiar în fața copiilor, iar atunci am decis să pun punct. Eu nu sunt violentă, știam că nici el, m-am temut pentru viața mea. Când am zis că vreau să divorțăm, pentru că nu mă mai simțeam bine, nu mai eram fericită, a devenit agresiv, nu doar fizic, ci și verbal. Am știut și mi-am dat seama că viața mea și a copiilor mei e pusă în pericol, iar atunci am decis să cer ordin de protecție, m-am temut pentru viața mea și a copiilor mei.

Nu mă așteptam să fie așa. După 20 de ani zici că nici nu l-am cunoscut niciodată, zici că nici n-am fost cu cineva vreodată, poate pentru că acum mi-am dat seama ce fel de om a fost. Regret că am fost împreună, dar dintr-un singur punct de vedere nu regret… acela că am trei copii minunați. Eu am vrut să devin mamă, el nu a vrut', a spus vedeta pentru spynews.ro.

„Regina Întunericului' nu mai ține legătura cu fostul soț: „Nu dorește să se implice în creșterea copiilor'

Dar asta nu este tot! Gabriela Lucuțar a mărturisit că nu mai ține legătura cu fostul soț. „Regina Întunericului' a ținut să menționeze faptul că Romeo Lucuțar nu-și dorește să facă parte din viața copiilor pe care îi au împreună.

„Mi-a fost foarte greu pentru copii în primul rând. Nu mai ținem legătura, nu dorește să se implice în creșterea copiilor, pensia alimentară e una foarte mică și o dă foarte greu. De aici mi-am dat seama că am luat decizia corectă și trebuia să o fac demult, orice ar fi între doi adulți care s-au separat, orice supărare ar exista, când e vorba de sufletul unor copii care n-au nicio vină și sunt implicați fără să vrea, în acest divorț. Fiica cea mijlocie m-a întrebat dacă pe copii i-am întrebat dacă eu și tatăl lor vrem să divorțăm. Nu știam cum să-i răspund, i-am explicat cum am putut, mi-am cerut scuze că nu i-am întrebat. Le-am spus că ei trebuie să crească într-un mediu civilizat și eu voi încerca să le ofer mereu o educație frumoasă.

El nu era implicat absolut deloc în tot ce înseamnă o căsnicie și tot timpul eu eram singură peste tot. Eu trebuia să mă ocup de absolut tot, tot timpul îmi zicea să mă ocup eu de tot. Mă punea peste tot ca eu să vorbesc, la acel moment știam că eu mă descurc mai bine decât oricine, doar că dacă trebuia să mergem la o petrecere îmi zicea că el nu are chef și să mă duc singură. Eu peste tot mergeam singură, m-am simțit foarte singură într-o căsnicie și într-o familie cu trei copii. Iar atunci, pentru că toate deciziile îmi aparțineau, toate lucrurile le făceam singură, am decis că dacă tot sunt singură, atunci să fiu singură și cu acte', a mai adăugat ea.

Gabriela Lucuțar a divorțat de Romeo Lucuțar, după o căsnicie de 20 de ani

Gabriela Lucuțar a divorțat de Romeo Lucuțar, după o căsnicie de 20 de ani. „Regina Întunericului' se ocupă de una singură de cei trei copii pe care îi are cu acesta, însă îi este destul de greu, deoarece știe că ei suferă enorm după despărțirea lor.

„Mă descurc singură cu ei, nu mi-e ușor, ei sunt foarte ok, dar știu ce e în sufletul lor, e un lucru pe care nu mi l-aș fi dorit niciodată în viața asta, să-mi las copiii fără tată, de aceea a fost o decizie la care am stat să mă gândesc 7 luni, zi de zi, ce să fac. Dar dacă nu mai eram fericită, nu mai eram bine, și existau mereu nemulțumiri, atunci eu am considerat că este decizia cea mai bună și în continuare îmi văd de copiii mei, de firmă. Mă rog la Dumnezeu în fiecare zi pentru mine și copii, eu nu-l mai am decât pe Dumnezeu și pe copii', a precizat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton