Gabriela Lucuțar l-a sărutat pasional pe Mario Dumitru la Chefi la Cuțite: "Pur și simplu m-am întors către regină, ea s-a întors către mine, m-a sărutat! Eu inițial am crezut că vrea să..."

 Cica Cristina
.

Gabriela Lucuțar l-a sărutat pasional pe Mario Dumitru la Chefi la cuțite! Moment neașteptat în cadrul show-ului culinar. Regina Întunericului nu a mai stat pe gânduri și l-a sărutat cu patos pe Mario Dumitru, iar întreg momentul a fost surprins de camerele de filmat! Concurentul a fost surprins de gest și a povestit cum s-a petrecut totul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Lucuțar a încins spiritele pe platoul Chefi la cuțite, din nou! De data aceasta, concurenta i-a luat pe toți prin surprindere după ce l-a sărutat pe Mario Dumitru, chiar în timp ce chef Ștefan Popescu se afla lângă ei și analiza modul în care gătesc împreună! Și s-a dovedit că au o chimie ce a trecut dincolo de așteptările multora.

gabriela-lucutar-mario-1gabriela-lucutar-mario-1

Citește și: Cine este „Regina Întunericului”, femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan. Cu ce se ocupă Gabriela Lucuțar

Citește și: Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman. Gabriela Lucuțar, organizatoarea evenimentului: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…' / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE

Citește și: „Mi-am dorit, într-adevăr, să fac lucrurile să meargă, din iubire, din obsesie, din dorința de a reuși. Poate regret că…” Alexandra Stan, dezvăluiri sincere despre relațiile toxice din viața ei / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Cristina Cioran înainte de apelul pentru prelungirea ordinului de restricție împotriva lui Alex Dobrescu: 'Fetița a fost martoră la agresiuni, atunci am decis să îl elimin din viața noastră…' / EXCLUSIV

Gabriela Lucuțar l-a sărutat pasional pe Mario Dumitru la Chefi la cuțite

Gabriela Lucuțar nu și-a luat prin surprindere doar colegii și pe cei din platou sau telespectatorii, ci chiar și pe Mario Dumitru, care nu s-a așteptat la așa gest. Mai mult, bărbatul a povestit că doar a crezut că Regina Întunericului voia să-i șoptească ceva la ureche, nicidecum nu s-a gândit la ce avea să urmeze. Cu toate acestea, nici concurentul nu s-a opus, iar întreg momentul s-a petrecut sub privirile chef-ului Ștefan Popescu care se afla chiar lângă ei.

Mario Dumitru vorbea despre dragoste, făcând referire strict la gătit, însă ce a urmat a trecut granițele iubirii pentru bucătărie și gătit. Cheful a rămas uimit de sărutul celor doi concurenți, iar apoi Gabriela Lucuțar a izbucnit în râs.

'La un moment dat…deci pur și simplu m-am întors către regină, ea s-a întors către mine, m-a sărutat! Eu inițial am crezut că vrea să îmi spună ceva la ureche, doar că atunci, în ultima secundă, exact ca trenul când schimbă macazul, așa au fost și buzele ei. Am crezut că vin spre urechea mea și au venit spre buzele mele', a povestit Mario Dumitru, la Chefi la cuțite.

Ce provocare au primit concurenții la Chefi la cuțite

În cadrul primului battle din acest sezon, Irina Fodor a anunțat ce provocare au concurenții, și anume că vor fi nevoiți să folosească 13 ingrediente, fără să mai adauge sau să mai scadă. În egală măsură, la masa degustării și-au făcut apariția coșarii, ce vor decide soarta celor trei echipe.

'Încep confruntările cu numărul 13, un număr foarte special, de care se leagă tot felul de superstiții. Pentru voin este sezonul de început. Acum, în debut de confruntări, merită să îi aducem o ofrandă. Aveți de gătit un dish cum nu s-a mai pomenit, cu 13 ingrediente. Nici mai mult, nici mai puțin. Din aceste 13 ingrediente nu fac parte sarea, apa și piperul', a fost anunțul făcut de prezentatoare, potrivit spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton