George Burcea a pus la închiriat vila Andreei Bălan, în plin proces de divorț. Cere 1.600 de euro pe lună

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, însă nu și-au încheiat socotelile. Actorul a scos la închiriat vila de lux a vedetei, iar prețul este 1.600 de euro pe lună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

O situație cel puțin bizară în plin proces de divorț. George Burcea a scos la închiriat vila de lux a Andreei Bălan, pentru suma de 1.600 de euro pe lună. Anunțul este postat pe un site de vânzări și intermedieri și îl are pe fostul concurent de la Ferma ca persoană de contact.

vila-andreeavila-andreea

Anunțul este postat din anul 2018, însă se pare că acesta a fost actualizat recent, ceea ce înseamnă că actual. Locuința care este pusă pe site-ul de vânzări este în totalitate a Andreei Bălan, iar George Burcea a locuit acolo până la despărțirea lor. Situația este puțin ciudată având în vedere că actorul a rămas ca persoană de contact pentru închirirea vilei, mai ales după un divorț tumultos.

Citește și: Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint. Artista a fost cu fetițele acasă la părinții lui

Citește și: Viviana Sposub, de partea Andreei Bălan în procesul de divorț cu George Burcea!”I-a spus, clar, că mai bine cedează”

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, divorț „la secret”.Începe lupta pentru custodia fetițelor!

Citește și: Mădălina Ghenea și fotbalistul Nicolo Zaniolo și-au oficializat relația! Ce mesaje siropoase și-au trimis pe rețelele sociale

George Burcea a pus la închiriat vila Andreei Bălan

George Burcea și Andreea Bălan nu mai locuiesc împreună de luni bune, iar fiecare a început o nouă relație. Actorul caută o familie care să se mute în casa cu patru camere.

'Vilă de lux tip duplex, complet mobilată, situată între Grădina Zoologică și Jolie Ville, pestrada…., zona…., cu loc de parcare în curtea din față, cu 4 camere, 3 băi, curte interioară și complet utilată. Zona este extrem de liniștită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădinițele din Iancu Nicolae în doar câteva minute',se arată în anunțul postat de George Burcea, referitor la vila Andreei Bălan.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton