George Burcea a fost testat pozitiv cu COVID-19: ”I-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact ”

 Stamen Diana
.

George Burcea a fost testat pozitiv cu COVID-19. Fostul soț al Andreei Bălan face primele declarații despre starea lui de sănătate, după ce a contractat noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a fost confirmat cu COVID-19, iar actorul este asimptomatic. Fostul soț al Andreei Bălan s-a izolat la domiciliu și i-a sunat pe toți cei cu care a intrat în contact pentru a-i anunța.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au avut prima înfățisare la tribunal, în procesul de divorț. Ea vrea custodia totală a fetițelor, el refuză

'Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptom în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid', a declarat George Burcea pentru ProTV.

Din fericire, fostul soț al Andreei Bălan se simte foarte bine și s-a izolat la domiciliu pentru următoarele două săptămâni. George Burcea a intrat în contact cu mai multe persoane în ultimele zile, însă a sunat pe toată lumea și a anunțat că a fost confirmat cu COVID-19.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…”

George-Burcea-covid-2George-Burcea-covid-2

George Burcea a fost testat pozitiv cu COVID-19

Fostul soț al Andreei Bălan a fost la spital pentru a-și face și cel de-al doilea test, așa cum cerea procedura, iar apoi s-a izolat acasă. George Burcea a declarat că se simte bine și nu are simptomele specifice COVID-19.

În urmă cu câteva zile, actorul avea mici dureri de cap și s-a dovedit a fi infectat cu noul coronavirus.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, discuții intime la Ferma. Actorul i-a spus de ce a divorțat de Andreea Bălan: „Ce faci, mă distrugi?'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton