George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan. Ce spun părinții artistei despre divorțul fiicei lor: ”Ne-a interzis...”

 Stamen Diana
.

Chiar dacă niciunul nu a confirmat separarea, între Andreea Bălan și George Burcea există o tensiune. Actorul a plecat din casa artistei și s-a întors abia după câteva zile de dorul fetelor sale, Clara și Ella. Părinții Andreei Bălan știu despre situația neplăcută prin care trece fiica lor.

De câteva zile, George Burcea nu a mai dat pe acasă, însă dorul de fiicele sale l-a făcut să revină în casa în care locuiește cu Andreea Bălan. Soțul vedetei a postat pe una dintre rețelele de socializare mai multe fotografii și filmulețe cu Ella și Clara, în timp ce se joacă cu ele. George Burcea este foarte atașat de micuțe și nu își dorește ca acestea să simtă ce se petrece între el și soția lui în aceste momente.

În timp ce George Burcea se juca cu Ella și Clara, Andreea Bălan posta o fotografie pe Instagram, unde a pus o descriere care va pune multă lume pe gânduri: 'Există doar o singură fericire în viață: să iubești și să fii iubit'.

Citește și: George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan.Motivul pentru care nu mai poartă verighetă: 'Ceea ce se întâmplă între noi…'

Deși niciunul nu a confirmat că sunt la un pas de divorț, gesturile lor vorbesc de la sine. Andreea Bălan este tot mai abătută și tristă în ultima perioadă, iar asta se poate observa și pe rețelele de socializare. Probabil este doar o perioadă mai grea pentru cei doi, iar căsnicia lor va putea fi salvată.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea nu își mai vorbesc.Soțul artistei nu a mai dormit de două nopți acasă: 'Fiecare e cu treaba lui'

Ce spun părinții Andreei Bălan despre divorțul fiicei lor

De câteva zile pe prima pagină a ziarelor este un posibil divorț între Andreea Bălan și George Burcea. Situația lor s-ar fi înrăutățit după ce s-au întors din concediul din Mauritius, acolo unde au fost alături de fiicele lor.

Se pare că vedeta le-ar fi interzis părinților ei să facă vreo declarație pe acest subiect. Mama Andreei Bălan locuiește în București și vine în fiecare zi în casa acesteia, unde o ajută cu fetițele.

„Nu avem nimic spus. Andreea ne-a interzis să dăm declarații despre acest subiect', a declarat tatăl Andreea Bălan potrivit Impact.ro.

Citește și: Andreea Bălan a răbufnit în scandalul cu George Burcea: „Nu știți nimic.Eu nu dau cu piciorul la nimic'

FOTO: Facebook

Andreea Bălan și familiaAndreea Bălan și familia
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton