George și Mădălina de la Puterea Dragostei s-au căsătorit! Imagini de la cununia civilă: ea a purtat o rochie albă, extrem de scurtă

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! George și Mădălina de la Puterea Dragostei s-au căsătorit! Cum a arătat cea mai importantă zi din viața lor. Foștii concurenți de la emisiune s-au bucurat din plin de tot ceea ce au trăit unul lângă celălalt. Cei doi au publicat pe rețelele de socializare câteva imagini emoționante de la cununia civilă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

George și Mădălina de la Puterea Dragostei s-au căsătorit! Cei doi au postat pe rețelele de socializare imagini speciale de la cununia civilă. Iată cum a arătat cea mai importantă zi din viața celor doi foști concurenți!

mada9mada9

Citește și: Mădălina de la Puterea Dragostei, cerută de soție de George. Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, primele declarații despre relația cu George Pian. Ce se întâmplă între cei doi: 'Eu nu-mi permit să refuz'

Citește și: Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, a împlinit 71 de ani. Cum arată, cu ce se ocupă în Costa Rica, și ce păstrează cu sfințenie de la regretatul artist Ion Dolănescu: 'Mereu îl visez…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu vrea Mihai Tatulici să se întoarcă în televiziune, la 76 de ani: „Și Mircea Lucescu a revenit în sport, la Națională, are 79 de ani, dar nu e același lucru ca în televiziune”

George și Mădălina de la Puterea Dragostei s-au căsătorit

George și Mădălina de la Puterea Dragostei și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de cununie civilă plină de emoție și bucurie. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, alături de familie și prieteni apropiați, iar atmosfera a fost una deosebit de romantică.

Mădălina a strălucit într-o rochie de mireasă albă și elegantă, cu un design simplu și rafinat, care i-a pus în valoare frumusețea naturală. George, la rândul său, a optat pentru un costum clasic, completând astfel imaginea unui cuplu perfect. El a ales o pereche de pantaloni maro, eleganți și o cămașă albă.

Cei doi au radiat de fericire, iar emoțiile au fost evidente în fiecare moment al ceremoniei. După ce și-au rostit jurămintele, proaspeții căsătoriți au fost felicitați de cei dragi. Imaginile surprinse la cununia civilă arată cât de importantă a fost această zi pentru George și Mădălina, care au demonstrat că iubirea lor este cu adevărat puternică.

Fanii emisiunii și-au exprimat entuziasmul pe rețelele de socializare, acolo unde cei doi au publicat fotografii de la cununia civilă. Acest eveniment marchează un nou capitol în viața celor doi îndrăgostiți.

Cum a cerut-o George în căsătorie pe Mădălina

În luna martie a anului 2021, Mădălina și George au avansat în relația lor, iar în timpul unei escapade la munte, George a făcut marele pas, astfel că a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Mădălina, cu lacrimi în ochi, i-a răspuns cu un mare „DA', iar cei doi îndrăgostiți, care s-au cunoscut la emisiunea Puterea Dragostei, au surprins acest moment special într-un videoclip pe care l-au postat ulterior pe platforma YouTube.

De asemenea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram imagini cu inelul primit, iar fanii i-au felicitat într-un număr mare pentru logodnă.

Cei doi au părăsit împreună Puterea Dragostei

George și Mădălina de la Puterea Dragostei au hotărât să părăsească emisiunea ca un cuplu, iar pe data de 7 martie 2021, au luat pe toată lumea prin surprindere când au plecat împreună.

„Decizia am luat-o eu pentru că s-au adunat mai multe. Nu mai suport. O să ne vedem în curând. Vrem să vă mulțumim, doamna Cristina(…) La mine s-au adunat foarte, foarte multe. Nu sunt robot, sunt om. Nu sar la bătaie, nu înjur și nu mă iau de trecutul cuiva. N-am mai putut și am fost foarte nervoasă. În afara faptului că am trântit o ușă, eu n-am făcut nimic'a declarat ea atunci, conform wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook/ wowbiz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton