Ce gest a făcut Jador pentru o fană, când aceasta a vrut să-i dea bani pentru cântare: „Ai lucrat 12 ore să dai bani la lăutari? Eu nu vreau să...”

 Matei Bianca
.

La ultimul eveniment pe care l-a onorat, Jador a făcut un gest de milioane pentru o fană, când aceasta a vrut să-i dea bani pentru cântare. Artistul i-a explicat că nu trebuie să dea bani la lăutari, deoarece este mică și trebuie să țină de banii pe care îi câștigă din muncă. Cântărețul de manele este atent la cei care îi apreciază muzica.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Jador a făcut un gest emoționant pentru o fană, când aceasta a vrut să-i ofere bani pentru cântare. Artistul este atent la cei care îi apreciază muzica.

jador1jador1

Citește și: Ce spune Bogdan Mocanu după ce Jador a părăsit-o pe Oana Ciocan: 'A fost alegerea lui…' Fostul concurent de la Puterea Dragostei și artistul sunt, din nou, cei mai buni prieteni / EXCLUSIV

Citește și: Jador, după ce a afirmat că nu a iubit-o niciodată pe Oana Ciocan, deși o ceruse de soție: „Am vorbit la adresa ei cu foarte puțin respect, îmi pare rău”

Citește și: Andreea Bostănică, imagini rare cu părinții ei în tinerețe. De la mama sa a moștenit frumusețea: „Mulțumesc…'

Citește și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia vor să se logodească și la biserică, dar nu își doresc copii, momentan: „Aș fi vrut să mergem la un preot pe care îl cunoaștem amândoi” / EXCLUSIV

Ce gest a făcut Jador pentru o fană, când aceasta a vrut să-i dea bani pentru cântare

Jador a impresionat recent cu un gest emoționant, arătând încă o dată că este atent la cei care îi apreciază muzica. În timpul unei cântări, o tânără i-a oferit bani, însă cântărețul de manele a refuzat categoric să accepte suma, fiind preocupat de situația financiară a acesteia.

Artistul a sfătuit-o pe fana lui să aibă grijă de bani, subliniind cât de important este să-și asigure necesitățile de bază înainte de a-i cheltui pe lucruri mai puțin esențiale.

„Fata asta… Cât ai lucrat azi? Ai lucrat? Ai lucrat 12 ore să dai bani la lăutari? Eu nu vreau să-ți iau banii. Eu ți-am dat un milion să-l dai pe mâncare, nu la lăutari. Ai muncit 12 ore ca să-ți găsești un trai mai bun, să-ți iei o apă și să plătești chiria, că ești micuță. Când crești mai mare faci ce vrei tu cu banii tăi, dar acum ești mică și eu sunt puțin mai bătrân, uite ce barbă am, i-ați ceva de banii ăia. Ultimii bani, mâna care dă ultimii bani din buzunar la păcănele, la lăutari și pe alte prostii, nu merită pâine, deci ai grijă de pâinea ta!', a spus artistul în videoclipul pe care l-a postat pe platforma TikTok.

Cântărețul de manele s-a înscris la doctorat, dar a renunțat

Jador s-a înscris la doctorat, dar a renunțat. Cântărețul de manele a luat nota 7,24 la examenul de Bacalaureat, iar după a dat la Academia de Studii Economice (ASE) din București, Facultatea de Relații Economice Internaționale.

Cântărețul de manele și-a luat licența, iar apoi s-a înscris la master. El voia să ajungă și la doctorat, ănsă planurile lui au fost date peste cap.

„Eu vin dintr-un mediu în care nimeni nu avea treabă cu facultatea. Totul era sub nivelul mării, în satul ăla. Eu am fost cel mai rău privit copil dintre toți și am luat BAC-ul. Nu știu dacă știați, dar eu am vrut să mă fac profesor universitar. Mi-am dat licența în 2017, am terminat masterul în 2019, m-am înscris la doctorat tot în 2019 și viața mi-a surâs și am ajuns pe Taraf TV. Sincer, nu aș da niciodată ce am acum nici pentru postul decanului facultății de economie', a explicat el, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare.

Jador a vrut să se facă preot

Jador a vrut să se facă preot, însă și-a dat seama că nu poate face această meserie. Artistul a mărturisit că nu i-a plăcut școala, iar părinții lui nu și-au dorit ca el să se facă cântăreț.

„Nu pot să zic că-mi plăcea școala, da mă distrugea tata cu bătaia, dacă îi făceam de râs. Eu vroiam să mă fac preot, dar mi-am dat seama că îmi plac prea mult femeile. Am zis că fac o greșeală prea mare. Când ți-e bine, uiți de Dumnezeu. 

Eram țîrcovnic (îl ajută pe preot la oficierea slujbei) și îmi doream foarte mult ca părinții mei să fie acolo în biserică. Ei nu și-au dorit ca eu să devin cântăreț', a spus cântărețul, în podcastul lui Damian Drăghici.

Sursa foto: Facebook/ TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton