Gesturi tandre între Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor: „Te pup, iubi. Să știi că...”

 Mirea Roxana
.

Dragostea plutește în aer la Survivor România. Albert Oprea și Maria Chițu sunt din ce în ce mai apropiați. Chiar Albert a mărturisit că dorm mai des împreună, îmbrățișați. Aceste gesturi tandre dintre ei au fost observate și de către colegii lor de echipă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Albert Oprea și Maria Chițu devin din ce în ce mai apropiați la Survivor România. Cei doi au fost surprinși de către camere în timp ce dormeau îmbrățișați. De asemenea, Albert Oprea i-a spus Mariei Chițu că îi place de ea. Înainte ca între ei doi să aibă loc o discuție profundă, Maria Chițu l-a numit pe Războinici „bărbată-miu', iar Albert i-a spus ei „iubi'.

a1-1a1-1

Maria Chițu:  Ce faci, bărbată-miu?

Albert Oprea:  Te pup, iubi. Vino aici. Să știi că… uite nu ți-am zis până acum. Voiam să-ți zic, să nu crezi că ți-o zic doar așa, de caterincă, dar îmi place de tine. La modul că ai un punct de vedere, nu ți-a fost frică, că puteai fi și tu parte din turmă și să te pui… Tu ai venit lângă cine ai simți, cine e cel mai puțin ajutat, să zic așa.

Maria Chițu:  Mi-a fost milă de ține.

Albert Oprea:  Da? Ți-a fost milă?

Maria Chițu:  Nu neapărat. Mi se părea o nedreptate.

Albert Oprea:  Dacă ți-a fost milă, chiar aș vrea să te duci de aici, nu vreau milă, nu vreau!

Maria Chițu:  Erai un pic neajutorat.

Albert Oprea și Maria Chițu, în ipostaze tandre

Albert Oprea nu neagă că între el și Maria Chițu ar exista o apropiere din ce în ce mai mare la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Războinicul a recunoscut că au dormit îmbrățișați să că a apreciat-o pe Maria încă de la început.

Citește și: Drama neștiută a lui Albert Oprea de la Survivor:”Aveam 17 ani, m-a afectat mult…”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu i-a îmbrățișat Starlin pe Albert Oprea și Maria Chițu după eliminarea de la Survivor:”Nu s-a dat la televizor”

Citește și: Cine este Cucu de la Survivor.Cântă în trupa Noaptea Târziu

Citește și: Cine este Adelina Damian de la Survivor.A cântat cu Akcent

Eu cum Maria am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine. Am apreciat-o de când a venit aici pentru că a fost sigura care a venit spre mine. Am dormit îmbrățișați în ultimele seri, ăsta este adevărarul. Mai este și frig, mai este și… asta e', a mărturisit Albert Oprea, la Survivor.

„Între ei este ceva mai mult decât colegialitate'

Gesturile tandre dintre Albert Oprea și Maria Chițu de la Survivor au fost observate și de către ceilalți colegi.

Maria, de când a venit în competiție, s-a apropiat mult de Albert. Doarme cu el, chiar și în momentul de față, îi văd foarte apropiați. Când dorm, se țin în brațe sau dorm față-n față, foarte apropiați. Cred că între ei este ceva puțin mai mult decât colegialitate și asta se vede prin gesturile lor. Nu mă deranjează cu nimic, pot să fie împreună, pot să se sărute, să doarmă, pot să facă dragoste, pot să facă de vor ei, dar măcar de-ar face parte din echipa asta… Se vede că sunt doar pentru ei. De aia probabil se înțeleg ei foarte bine', a spus Marius Crăciun.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton