Geta Sterp s-a filmat pe muzica fostei sale cumnate, Carmen de la Sălciua, iar fanii au taxat-o imediat: "Până acum nu o suporta! Zici că îi face în ciudă Danielei..." / Replica ironică dată de sora lui Culiță Sterp

.

Geta Sterp s-a filmat pe muzica fostei sale cumnate, Carmen de la Sălciua, iar fanii au taxat-o imediat. Mulți au reacționat de îndată ce au văzut filmulețul postat de sora lui Culiță Sterp pe muzica fostei lui soții, reamintindu-i pe de o parte că până acum nu prea o avea la suflet pe fosta cumnată, pe de altă parte că i-ar face în ciudă Danielei Iliescu, actuala parteneră a artistului. Geta Sterp a ținut să le dea replica tuturor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Scandalurile s-au ținut scai de familia Sterp în ultima perioadă. Pe lângă conflictul cu Mara Bănică, care a tot escaladat, mama Geta a agitat apele în familie cu declarația sa despre Culiță Sterp, în care a lăsat să se înțeleagă că fiul ei și-ar putea înșela viitoarea soție. S-au iscat o serie de controverse, iar în cele din urmă Ileana Sterp spunea că ideal ar fi să nu-și mai spele rufele în public. Acum, protagonista unui nou episod care a stârnit o serie de reacții a fost Geta Sterp, care s-a filmat pe muzica fostei sale cumnate, Carmen de la Sălciua.

b2394d73-389e-4d20-acf8-ad30fd8c5a86b2394d73-389e-4d20-acf8-ad30fd8c5a86

Citește și: Geta Sterp, decizie neașteptată după nunta cu Sebastian Crăciunescu. Sora lui Culiță Sterp a făcut acum anunțul: „E greu, nu pot”

Citește și: Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp. A canditat pentru funcția de consilier local

Citește și: Eva Măruță, în primul ei interviu complex, după succesul filmului „Tati part-time”: „Am repetat mult acasă, cu părinții, și de multe ori și singură. Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria”/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni și Cristi Mitrea, scandal cu replici dure, în direct, la Măruță: „Nu ești cizelat deloc' / „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie?'

Geta Sterp s-a filmat pe muzica fostei sale cumnate, Carmen de la Sălciua

Sora mai mică a fraților Sterp a stârnit o serie de reacții după ce mezina s-a filmat pe muzica fostei sale cumnate, Carmen de la Sălciua, fanii atrăgând atenția că gestul ei ar fi fost făcut înadins pentru a-i face în ciudă Danielei Iliescu. Mai mult, unii au atras atenția că Geta Sterp nici nu ar fi avut-o la suflet pe fosta soție a fratelui ei.

Geta Sterp a stat departe de scandalurile din familia sa până acum, însă de data aceasta replica ei ironică i-a pus pe mulți pe gânduri, semn că nici Daniela Iliescu nu i-ar fi intrat la suflet.

Fanii au taxat-o pe Geta Sterp

Mulți nu s-au abținut și i-au spus Getei Sterp verde în față ce părere au, dar nici sora fraților Sterp nu s-a lăsat mai prejos și le-a dat replica tuturor. Răspunsul, însă, a fost unul neașteptat.

„Zici că îi face în ciudă Danielei, ascultând-o pe Carmen', a comentat cineva, pe TikTok.

„Îmi pasă maxim și de una și de alta', a fost răspunsul ironic al Getei Sterp, semn că lucrurile cu Daniela Iliescu nu ar fi tocmai roz.

„Până acum n-o suporta pe Carmen, acum îi ascultă muzica', a mai punctat cineva.

„Melodiile i le-am ascultat mereu. Ce vrei dacă îmi plac?', a fost replica Getei Sterp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton