Gheorghe Turda a cântat la nunta lui Tinel Timu, omul de afaceri asasinat în stil mafiot la Montreal: ”Mi-a dat un cadou...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Gheorghe Turda i-a cântat la nuntă românului asasinat la Montreal, Tinel Timu. Evenimentul a avut loc înainte de anul 1989, mai exact în 1985. Omul de afaceri s-a căsătorit cu o femeie din Banat, iar Turda spune că acesta era un om darnic. Artistul a primit de la el o cameră video, la mare trecere în acea vreme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda i-a cântat la nuntă românului asasinat la Montreal, Tinel Timu. Acesta s-a căsătorit cu o femeie din Banat în anul 1985. La nuntă, celebrul cântăreț de muzică populară a primit de la omul de afaceri care a murit în urmă cu o săptămână, o cameră video, care era la modă în acei ani.

20221109_153942-120221109_153942-1

Citește și: Irina Loghin a revenit pe scenă, la o lună după operația de hernie de disc. Gheorghe Turda: „Arată foarte bine, deși…'

Citește și: Cum și-a petrecut Gheorghe Turda ziua onomastică: 'Nu mai sunt la fel fără ea…' Artistul suferă încă după soția lui, care a murit de leucemie / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu nu exclude împăcarea cu Victor Vrînceanu: „Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată'. Cum își împart timpul petrecut cu fiica lor / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Adrian Enache și de ce își vopsește părul: „Am o alimentație sănătoasă de mic, așa m-am învățat. Eu mănânc mult…' / EXCLUSIV

Gheorghe Turda a cântat pentru românul omorât în stil mafiot, în Canada

Gheorghe Turda i-a cântat la nuntă lui Tinel Timu, românul asasinat la Montreal. Celebrul cântăreț de muzică populară susține că nunta acestuia a avut loc în anul 1985. Omul de afaceri i-a dăruit artistului o cameră video la modă în acea perioadă. Moartea lui Tinel Timu a șocat comunitatea din Canada.

'Românului asasinat la Montreal, Tinel Timu, i-am cântat la nuntă, când s-a însurat cu soția lui bănățeană în anul 1985 la Montreal, iar după, mi-a dat un cadou, o camera video care era la modă în vremea aceea. Dumnezeu să-l ierte! A fost un om foarte darnic!', a declarat Gheorghe Turda, pentru viva.ro.

Cum a murit omul de afaceri pentru care a cântat Turda

De ceva timp, comunitatea română din oraşul canadian Montreal este în stare de şoc: Tinel Timu, un cunoscut dezvoltator imobiliar, a fost asasinat în plină stradă, aproape de locuinţa sa. Omul de afaceri în vârstă de 61 de ani a fost lovit de cel puţin cinci gloanţe. Cu toate că a fost transportat de urgenţă la spital, medicii nu au putut decât să constate decesul, scrie presa canadiană. Ucigaşul a dispărut fără urmă iar poliţia consideră că asasinatul poate avea legătură cu crima organizată. Anul trecut, omul de afaceri Tinel Timu fusese arestat într-un caz de corupţie.

Asasinatul ar fi avut loc pe strada du Havre, în cartierul Chomedey. Poliția din statul Quebec va coordona ancheta, întrucât cazul ar putea avea legătură cu crima organizată. „La scurt timp după ora 7 dimineața, a fost primit un apel la 911 pentru că s-au auzit focuri de armă. Când poliția a ajuns la fața locului, a găsit victima întinsă pe jos, afară, lovită de gloanțe. Polițiștii au început manevrele de resuscitare. Victima a fost transportată la spital, unde a fost confirmat decesul', a spus Stéphanie Beshara, reprezentantă a poliției din Laval, fără a dezvălui identitatea victimei, potrivit publicației canadiene La Presse.

Cum și-a petrecut Gheorghe Turda ziua onomastica

'Am petrecut în familie, cu apropiații, doar cu fata și cu nepotul care sunt în Romania, cealaltă, Voichița e stabilită în Austria. A fost o zi reușită. Am luat masa la un restaurant grecesc, pe strada Sfântul Ștefan, dar am mâncat doar preparate din pește. Așadar, am mâncat un pește cu legume. Am avut un vin bun și o palincă bună. Am zis că toată lumea e sătulă de carne după Sfintele Paști', a declarat Gheorghe Turda, pentru viva.ro.

Foto; Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton