Gheorghe Turda s-a infectat cu COVID-19! Cum se simte artistul: "Fetele mele s-au speriat"

 Cica Cristina
.

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda s-a infectat cu COVID-19! Artistul a spus cum a luat virusul și cum se se simte în aceste momente. Fiicele sale sunt îngrijorate pentru starea de sănătate a tatălui lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda, în vârstă de 72 ani, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul a primit vestea înainte de sărbători, însă a precizat că se simte bine pentru moment.

Gheorghe-Turda-COVID-19-1Gheorghe-Turda-COVID-19-1

Fiicele sale s-au speriat când a aflat că tatăl lor a luat virusul, însă s-au mai liniștit când au aflat că totuși a făcut o formă ușoară.

Cum a luat Gheorghe Turda COVID-19

Gheorghe Turda a povestit că și ginerele său are COVID-19, însă el este de părere că nu de el a luat virusul, ci dintr-o excursie pe care a efectuat-o la salină în Prahova.

Gheorghe Turda, infectat cu COVID-19, a răcit și la plămâni, iar acum se află sub tratament. Este în izolare de sâmbătă, de când a făcut testul pentru noul coronavirus.

Citește și: Sandra Stoicescu, primele declarații după ce fiica ei s-a infectat cu COVID-19.Micuța de 1 an și jumătate are febră

Citește și: Actorul Bogdan Stanoevici, internat suferă de COVID-19 și se află în comă:'A căpătat o infecție nosocomială'

Citește și: Cine va fi primul român vaccinat anti COVID-19.Informații importante despre vaccinarea în România

Citește și: Ce familie frumoasă are fotbalistul Alex Chipciu! Cum a cunoscut-o pe Andreea, soția și mama celor 4 fetițe:„Începutul relației a fost destul de agitat'/ EXCLUSIV

Gheorghe Turda, infectat cu COVID-19: „Am răcit şi la plămâni”

Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de COVID şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea. Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane.

Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie. Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit', a declarat Gheorghe Turda pentru click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton