Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, prima întâlnire după divorț, în public, la un eveniment monden: „Am avut o poveste de iubire frumoasă...” / Cum s-au comportat

.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au întâlnit pentru prima dată în public după anunțul divorțului, care a avut loc în luna august. Cei doi au participat la un eveniment monden, unde, deși au evitat inițial orice interacțiune, artistul a insistat să discute cu fosta lui soție. După câteva momente în care a ezitat, vedeta a acceptat, iar întâlnirea lor a fost una liniștită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost împreună timp de 11 ani, timp în care au avut o relație de iubire frumoasă și au devenit părinții unei fetițe pe nume Katia. Ei s-au căsătorit în 2017 și, în 2020, au devenit părinți pentru prima oară. În luna august a acestui an, cei doi au anunțat că au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate.

bogdan-vladau7bogdan-vladau7

Citește și: Mesajul dureros postat de Gina Chirilă, la patru zile de când a confirmat despărțirea de Bogdan Vlădău: „Inimile noastre pot fi ‘antrenate’ să devină mai puternice. Dincolo de propria suferință…'

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj controversat după despărțirea de Gina Chirilă: ​„Femeile în ziua de astăzi își doresc un bărbat prost, dar descurcăreț, gelos, dar înțelegător”

Citește și: Ozana Barabancea știa că cea mai bună prietenă era atrasă de fostul ei soț de dinainte să fie înșelată: „Mi-a spus foarte clar că îl place și că vrea să fie cu el, dar ea mi-a zis foarte vulgar'

Citește și: Eros Ramazzotti s-a despărțit de Dalila Gelsomino. Cum explică tânăra separarea: „Nimeni nu te avertizează despre cum e să fii pe buzele tuturor”

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, prima întâlnire după divorț, în public

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost surprinși pentru prima dată împreună în public, după anunțul oficial al divorțului, care a avut loc în luna august. Cei doi foști parteneri de viață s-au întâlnit la un eveniment monden, unde, deși inițial au evitat să interacționeze, situația s-a schimbat datorită insistențelor cântărețului.

Potrivit cancan.ro, artistul a fost vizibil interesat de fosta lui parteneră de viață, fiind surprins cum o privea îndelung și cum încerca să îi atragă atenția prin diferite gesturi. După mai multe încercări de a se apropia de ea, Gina Chirilă a cedat și a acceptat să discute cu el.

Discuția dintre cei doi a părut una calmă și civilizată, semn că, în ciuda divorțului, ei păstrează o relație frumoasă, mai ales pentru binele fiicei lor.

Motivul divorțului dintre artist și Gina Chirilă

La începutul lunii august a acestui an, Gina Chirilă a dezvăluit că ea și Bogdan Vlădău, partenerul ei de viață, au decis de comun acord să se despartă. Încă de pe atunci circulau diverse speculații legate de un posibil divorț.

Anunțul a fost făcut și de către celebrul artist, care apoi a publicat mai multe mesaje pe rețelele de socializare.

​„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru', a scris vedeta atunci în mediul online.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost împreună 11 ani și au o fetiță

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 11 ani și au o fetiță împreună, pe Katia. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017, iar în anul 2020 au devenit părinți pentru prima dată.

În luna august a acestui an, artistul și modelul au anunțat că au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, după o relație frumoasă care a durat mai mult de un deceniu.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton