Gina Pistol confirmă subtil că este însărcinată? Cum s-a dat de gol iubita lui Smiley: "Trec printr-o perioadă..."

 Cica Cristina
.

Vestea că Gina Pistol ar fi însărcinată a luat prin surprindere lumea mondenă. Până la acest moment, vedeta nu a confirmat sarcina, însă acum s-a dat de gol într-un comentariu. Iată ce spune partenera lui Smiley!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani. Și-au ținut povestea mult timp departe de ochii curioșilor, însă la scurt timp după ce au început să se afișeze tot mai mult împreună, s-a speculat că frumoasa prezentatoare ar fi însărcinată.

Tabloidele au susținut că motivele pentru care Gina ar ține sarcina în secret ar fi pentru că își dorește intimitate.

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire.După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

„Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină’, ar fi declarat pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

Citește și: Lidia Buble, apariție de senzație pe Instagram.Artista s-a filmat în cadă… goală!

Acum, la mai bine de o lună de la această veste, prezentatoarea de la Chefi a cuțite s-a dat de gol într-un comentariu pe rețelele de socializare.

„Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuita) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească' a transmis Gina pe Instagram.

Citește și: Adelina Pestrițu a slăbit enorm, după ce a fost infectată cu COVID-19. Imagini cu vedeta, după ce s-a vindecat:'Nu m-a interesat cum arăt'

Gina-Pistol-1Gina-Pistol-1

A fost recent la câteva controale medicale

Se pare că vedeta ar intenționa să confirme oficial că urmează să devină mămică în momentul în care va primi toate asigurările că totul decurge bine.

'A discutat recent cu câteva prietene cărora le-ar fi mărturisit că va face totul public în momentul în care primește toate asigurările medicilor că sarcina decurge așa cum trebuie. A fost recent la câteva controale medicale și acum așteaptă rezultatul', au spus surse din anturajul vedetei pentru cancan.ro.

Citește și: Raluca Arvat dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși formează un cuplu de 13 ani:„Eu și Bogdan am vrut să…'/ EXCLUSIV

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton