Gina Pistol a trăit o dramă, în copilărie. Tatăl ei a abandonat familia și s-au împăcat mulți ani mai târziu

 Mirea Roxana
.

Gina Pistol și Smiley trec prin clipe unice. Cei doi au devenit părinți și își pot ține, în sfârșit, fetița în brațe. Prezentatoarea TV se bucură de admirația multor oameni și pare că are tot ce-și dorește, însă viața ei nu a fost mereu doar lapte și miere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă nu se cunosc foarte multe detalii despre viața Ginei Pistol dinainte de a deveni cunoscută, este știut faptul că aceasta nu a avut o copilărie ușoară, fiind abandonată de către părinți. Cea care i-a fost alături prezentatoarei TV în copilărie a fost Bunica Dumitra, mama tatălui Ginei, Emil Pistol.

Bunica Dumitra a învățat-o pe Gina Pistol să își iubească ambii părinți.

g1g1

Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani', a declarat bunica Ginei Pistol acum câțiva ani pentru Libertatea.

Gina Pistol ar fi reluat legătura cu tatăl ei

Bunica prezentatoarei TV mărturisea, la acel moment, că Gina Pistol ar fi reluat legătura cu tată ei după ce a aflat întreaga poveste.

Îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă', a mai spus dezvăluit Bunica Dumitra.

Citește și: Cum s-au filmat Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți.Au arătat tuturor cum decurg certurile conjugale, în familia lor!

Gina Pistol: Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol pe final de sarcină:”Oare mai scap de ele?”

Gina Pistol: Jador de la Survivor, accidentare gravă pe traseu.Imaginile care i-au panicat pe Faimoși

Citește și: Scene demne de Romeo și Julieta cu Alina și Ilan Laufer.Ce s-a întâmplat la spital

Gina Pistol a născut

Gina Pistol a născut și Smiley a devenit pentru prima oară tată. Artistul este în culmea fericirii și a făcut primele declarații după venirea pe lume a micuței sale. De asemenea, a spus și cum se simte proaspăta mămică.

Extrem de emoționat, artistul a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare. De asemenea, a ținut să sublinieze că proaspăta mămică se simte bine în aceste momente.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți!’. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Găsiți imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit si cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm că unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare! ', a transmis Smiley.

Sursa Foto: Intagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton