Gina Pistol susține că simțul umorului și respectul sunt secretele mariajului cu Smiley. Cum depășesc momentele dificile: "Clar eu sunt cea care dramatizează. Andrei..." / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Gina Pistol susține că simțul umorului și respectul sunt secretele mariajului cu Smiley. Îndrăgita prezentatoare de la MasterChef ne-a vorbit în paginile revistei VIVA! despre cum se descurcă acum cu Josephine, de când a revenit la show-ul de PRO TV și ne-a vorbit și despre „ingredientele” cheie care asigură echilibrul și liniștea în relație.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Tu și Andrei formați un cuplu fabulos, iar dragostea dintre voi transcende sticla. Dacă mă întrebi pe mine, unul dintre factorii importanți într-o relație longevivă este umorul, puterea de a trece peste toate cu zâmbetul pe buze, iar voi îl aveți din plin… De ce alte calități e nevoie ca să-ți construiești o relație solidă?

Pe lângă simțul umorului, consider că respectul și încrederea față de omul de lângă tine sunt esențiale. Să comunici, să nu lași lucurile nespuse în speranța că nu o să explodezi la un moment dat. Să fii dispus să faci și compromisuri, pentru că într-o relație sănătoasă nu faci doar ce vrei tu. Dacă tu vrei pizza, iar el vrea burger… ei bine, astazi mâncăm burger, mâine mâncăm pizza.

449432864_1012745800214819_50971449432864_1012745800214819_50971

Gina Pistol susține că simțul umorului și respectul sunt secretele mariajului cu Smiley

Cum vă ajutați reciproc în momentul când unul e sus și celălalt jos? Cine e optimistul în cuplu, cine vede mereu doar jumătatea plină a paharului și cine are tendința să dramatizeze, cine se panichează mai repede?

Nu pot să spun că îmi place să recunosc asta, dar clar eu sunt cea care dramatizează. Andrei este cel optimist, cu zâmbetul pe buze, care mă calmează pe mine când am momente de panică. Ne ajutăm reciproc cu sfaturi, afecțiune sau pur și simplu „un umăr pe care să plângem.

Citește și: Gina Pistol, totul despre revenirea la MasterChef: „Să fiu din nou alături de Florin, Cătălin și Sorin îmi dă o stare de ‘acasă’ și de veselie continuă” Ce i-a lipsit prezentatoarei în pauza de doi ani / EXCLUSIV

Citește și: De ce Gina Pistol și Smiley nu vor să o arate pe fiica lor, Josephine, în mediul online: „Mă gândesc și la energii. De ce să îi fac asta copilului meu? Nu vreau să o expun'

Citește și: Stela Enache este supărată pe Ștefan Bănică din cauza piesei „Ani de liceu”: „Nu m-a invitat niciodată în concertele lui, a cântat piesa cu Oana Sârbu”

Citește și: Sophia Loren a împlinit 90 de ani și a dat o petrecere fabuloasă, la Roma! Cum arată diva cinematografiei italiene în prezent

Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley, de când a revenit la MasterChef

Cum vă descurcați acum, când tu ai început filmările pentru MasterChef? Aveți vreun ajutor pentru Josephine, cu cine stă când sunteți amândoi plecați?

Ne descurcăm, deși este greu să mă obișnuiesc cu faptul că am zile în care plec de dimineață, când ea doarme, iar seara ajung când deja visează… Avem ajutor, bineînțeles: bunicii, unchii și bona.

Citez o piesă a lui Smiley – „Cum te văd eu nu te vede nimeni – ca să aflu cum îți vezi tu partenerul de
viață. Ce a însemnat pentru tine întâlnirea cu Andrei?

Consider că ne întâlnim partenerul exact atunci când suntem pregătiți unul pentru celălalt. Ne știm de foarte mulți ani, dar nu cred că eram pregătiți. Eu fiind o fire impulsivă, cred că mi-am găsit echilibrul. Dacă am fi început relația acum 15-20 de ani, nu cred că am fi rezistat împreună și, cu siguranță, nu ar fi fost Josephine.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton