Gina Pistol, totul despre revenirea la MasterChef: "Să fiu din nou alături de Florin, Cătălin și Sorin îmi dă o stare de 'acasă' și de veselie continuă" Ce i-a lipsit prezentatoarei în pauza de doi ani / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Frumusețe, carismă, umor, naturalețe și cei mai frumoși ochi albaștri… Nu ai cum să nu fii vrăjit de Gina Pistol din prima clipă, așa că suntem siguri că prezența ei la MasterChef (PRO TV), în rol de prezentatoare, aduce un plus de farmec, dar și de bună dispoziție într-un show unde adrenalina este la cote maxime. Am vrut, așadar, să aflăm mai multe despre revenirea ei în televiziune, dar și despre impactul pe care îl are această schimbare în plan familial, pentru că e prima dată când petrece atât de mult timp departe de adorabila ei fiică, Josephine…

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Gina, ne bucurăm de reîntâlnire! Nu ai mai fost de ceva vreme la noi, în VIVA!, așa că e momentul perfect să aflăm toate noutățile! Ce faci, cum te găsim la final de vară?

Hei, simpaticilor, mă bucur să fiu alături de voi! Încerc să prind câteva momente de relaxare. A fost o vară plină de muncă, provocări profesionale, familie, mutări și câteva plecări. Sunt foarte bine, doar puțin obosită.

Gina Pistol (7)Gina Pistol (7)

Citește și: Povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Codin Maticiuc: au fost împreună câteva luni și s-au despărțit brusc / Ani mai târziu, actorul a spus că ar fi ales-o ca soție: „Au iubit-o foarte mult ai mei'

Citește și: Cum a slăbit Gina Pistol 15 kilograme în 5 săptămâni: „Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. În timpul sarcinii, am ajuns la 80 de kilograme și așa am rămas pentru aproape un an”

Citește și: Adela Popescu a cumpărat câteva plase de haine de la un second hand din Slatina și a postat imaginea pe Internet: „Foarte mulțumită de cumpărături”

Citește și: Cine este Rouba Saadeh, fosta soție a lui Michele Morrone. Are doi copii cu actorul, lucrează cu Elie Saab și este de origine arabă

Gina Pistol, totul despre revenirea la MasterChef

A fost o surpriză tare plăcută să vedem că te-ai alăturat echipei MasterChef, parcă fără tine n-ar fi
fost la fel… Spuneai mai demult că ai vrea să revii în televiziune și uite că a venit momentul. Cum e să faci din nou echipă cu Florin, Cătălin și Sorin?

Cu siguranță mi-am dorit să revin în televiziune, am avut nevoie doar de o pauză să pot fi alături de fiica mea exact așa cum trebuie și să nu ratez momente importante din creșterea ei. Acum a venit momentul să mă reîntorc pe micile ecrane și, bineînțeles, cum altfel dacă nu în formula „fantastic four? Să fiu din nou alături de Florin, Cătălin și Sorin îmi dă o stare de „acasă și de veselie continuă.

A fost o surpriză pentru cei trei chefi revenirea ta? Cum au reacționat când au aflat că o să le fii alături din nou? Știu că ți-au dus dorul…

Ne-am dus dorul reciproc. Nu știu dacă aș spune că a fost o surpriză, ci a fost ceva firesc… sau cel puțin așa s-a simțit. Reacțiile? Ca în dimineața de Crăciun când desfaci cadourile și vezi că ai primit fix ceea ce ți-ai dorit. După care au urmat câteva seri de ieșit la povești, glume și voie bună cu cei trei.

Gina Pistol: „Sunt cea care îi aduce pe chefi mai aproape de concurenți și invers”

Îmi aduc aminte că ai participat și tu la MasterChef, acum 11 ani, la o ediție cu vedete, așa că ai idee cum e să fii în postura de concurent. Îți mai amintești care au fost cele mai mari provocări pentru tine atunci?

Wow, acum 11 ani… sună așa îndepărtat. (râde) Cred că îmi place mai mult postura de prezentator decât cea de concurent. Cele mai mari provocări au fost timpul și toată presiunea care vine cu scurgerea lui. Fiind concurent la MasterChef, înțelegi zicala „Timpul ne este cel mai mare inamic.

Care va fi rolul tău în emisiune? E ceva diferit față de data trecută? Cum ți s-au părut, până acum, concurenții? S-a ridicat ștacheta?

Sunt cea care îi aduce pe chefi mai aproape de concurenți și invers. Concurenții din sezonul 9 sunt
foooarte cool și pasionați de absolut tot ceea ce înseamnă bucătărie. Abia aștept să vedeți și voi. Aș putea spune că sunt umărul pe care plâng concurenții, îmbrățișarea de care au nevoie în anumite momente.

Gina Pistol: „Mi-a lipsit adrenalina asta de la zilele de filmări”

Cât de dor ți-a fost de televiziune în perioada asta în care i te-ai dedicat exclusiv micuței Josephine? Ce ți-a lipsit cel mai mult?

Mi-a fost dor, dar mi-ar fi fost mai dor de Josephine dacă nu mi-aș fi luat perioada aceasta de „pauză.
Hmm… Mi-a lipsit adrenalina asta de la zilele de filmări, mi-a lipsit socializarea face-to-face, mi-au lipsit evenimentele și poate chiar și serile mai târzii alături de prieteni.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton