Cât de greu i-a fost Adelinei Chivu când s-a mutat în Milano, în urmă cu 16 ani. Își dorea să se întoarcă în România: „Crunt! Nu mai suportam!”

.

Adelina Chivu a urmat studiile de jurnalism în București și și-a început cariera ca redactor sportiv la Mediafax. Ulterior, a continuat să își dezvolte cariera lucrând la revista „Monden' și s-a alăturat echipelor Antena 1 și Antena 3, unde a prezentat știrile sportive. În anul 2008, ea și-a încheiat activitatea în televiziune, retrăgându-se pentru a se muta în Italia alături de soțul ei, Cristian Chivu. Recent, prezentatoarea de la X Factor a explicat cât de greu i-a fost când s-a mutat în Milano, în urmă cu 16 ani. Își dorea să se întoarcă în România, deoarece nu putea să se acomodeze acolo, dar până la urmă a reușit exact ceea ce și-a propus.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Adelina Chivu a vorbit despre perioada dificilă de adaptare la viața din Milano, unde s-a mutat acum 16 ani alături de soțul ei, antrenorul de fotbal Cristian Chivu. Diferențele culturale și răceala specifică locuitorilor din nordul Italiei i-au făcut începutul extrem de greu prezentatoarei de la X Factor. Ea a mărturisit că, la un moment dat, și-ar fi dorit să se întoarcă în România și chiar i-a spus acest lucru partenerului ei de viață.

adelina2adelina2

Citește și: Cum a debutat Adelina Chivu în presă și ce propunere a primit de la Playboy, în perioada studenției: „Nu știam că o să ajung într-o redacție plină de băieți. Am avut de ales…'

Citește și: Cum arăta Adelina Chivu în urmă cu 16 ani, când prezenta știrile din sport la Antena 1. Avea un decolteu amețitor și promova naturalețea în coafură și machiaj

Citește și: Ce a scris Alin Oprea în testamentul prin care le lasă toată averea copiilor săi, după ce aceștia și fosta soție l-au denigrat: „Vă dăruiesc vouă toată averea pentru care am muncit o viață!”

Citește și: Îl mai ții minte pe Adrian Țuțu, care a câștigat Românii au talent 2012? Cu ce se ocupă în prezent, după ce s-a mutat în Focșani: „Pe plan profesional, am reușit să…”

Cât de greu i-a fost Adelinei Chivu când s-a mutat în Milano, în urmă cu 16 ani

Adelina Chivu a vorbit deschis despre dificultățile pe care le-a întâmpinat atunci când s-a mutat în Milano, în urmă cu 16 ani, mai exact în anul 2008. Adaptarea la viața din Italia a fost deosebit de dificilă pentru ea. Prezentatoarea de la X Factor a dezvăluit faptul că inițial își dorea să se întoarcă în România.

Soția lui Cristian Chivu a explicat că diferențele culturale și răceala specifică locuitorilor din nordul Italiei au contribuit la acest disconfort de a se acomoda în străinătate.

„Știi cât de greu mi-a fost să mă adaptez la Milano? Crunt! Foarte greu! Eu, când am plecat într-o vacanță, i-am spus lui Cristi că așa nu m-aș mai întoarce. Nu mai suportam, deci mi-a fost foarte greu la început, foarte greu, crunt. Foarte mult a durat! Ei sunt destul de reci, nordicii. Eu sunt rezident acolo, așa îmi scrie în pașaport', a spus vedeta în podcast-ul „Fain & Simplu cu Mihai Morar'.

Cum a debutat prezentatoarea de la X Factor în presă

Adelina Chivu și-a început cariera la departamentul de sport al Mediafax pe vremea când era studentă. În aceeași perioadă, a primit o ofertă de la revista Playboy, nu pentru a poza, ci pentru a lucra ca redactor. Cu toate acestea, a ales să rămână în domeniul sportului, considerând că i se potrivește mai bine.

Acum, la 16 ani după ce s-a retras din televiziune, partenera de viață a lui Cristian Chivu va reveni pe micile ecrane ca prezentatoare a emisiunii X Factor, alături de Mihai Morar.

„Sport am făcut. Am avut de ales din mai multe, dar asta am ales-o eu la momentul respectiv, pentru că cealaltă variantă oferită studenților era la o celebră revistă care aparținea de trustul respectiv. Mai… (n.r. la Playboy) ca și ziaristă. Eu trebuia să fac interviurile. Nu înțelege greșit.

Posturi pentru studenții de la jurnalism erau: reporter sportiv, reporter la Playboy și cred că mai era ceva la economic, nici în ziua de astăzi nu sunt bună la facturi. Și am preferat să mă duc la sport. Și am zis că mai bine merg, neștiind că o să ajung într-o redacție plină de băieți și a fost frumos, dar foarte greu. Nu cred că am ajuns niciodată acasă mai devreme de 1 noaptea', a povestit ea.

Adelina Chivu va prezenta X Factor, alături de Mihai Morar

Adelina Chivu revine la pasiunea ei inițială, televiziunea, după ce o perioadă s-a concentrat pe creșterea celor două fiice ale sale, Natalia, în vârstă de 15 ani, și Anastasia, în vârstă de 13 ani. Această experiență va fi o provocare pentru ea, fiind prima dată când va ocupa rolul de co-prezentatoare într-un show de o asemenea amploare.

Ei bine, soția antrenorului de fotbal Cristian Chivu va prezenta emisiunea X Factor de la Antena 1, alături de Mihai Morar.

„După 16 ani în care am stat departe de meseria mea şi m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică şi televiziune din lume.
X Factor combină în cel mai fericit mod două dintre pasiunile mele: poveştile de viaţă ale oamenilor şi muzica, fără de care eu nu pot să trăiesc. Deşi nu mă gândeam că drumul meu va mai fi sinonim cu televiziunea, iată că niciodată nu poţi să spui niciodată şi că toate femeile se pot întoarce la pasiunile lor chiar şi după o perioadă mai lungă sau mai scurtă în care se dedică familiei.

Natalia şi Anastasia, fetele mele, sunt fane absolute ale X Factor şi abia aşteaptă şi ele să vadă versiunea românească. Sunt fericită să revin într-o echipă cu oameni care au atât de multă experienţă în muzică şi televiziune, alături de concurenţi talentaţi, care abia aşteaptă să fie descoperiţi şi în faţa unui public care iubeşte spectacolul!', a declarat ea, conform a1.ro.

Sursa foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton