Guess Who, prins în toaleta Festivalului Untold cu un plic ce conținea o substanță albă, considerată suspectă: „Deținea un plic transparent cu...” / Anul trecut, cântărețul a condus sub influența substanțelor psihoactive

 Matei Bianca
.

Potrivit unor surse, Guess Who a fost prins cu un plic cu o substanță albă, la Untold. Artistul în vârstă de 38 de ani a fost descoperit de oamenii legii în toaleta VIP a festivalului. Dacă se află că în acel plic erau droguri, atunci rapperul român ar putea avea mari probleme cu legea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Untold a început ieri, pe data de 8 august 2024, în Cluj-Napoca, iar deja există informații despre ce s-a întâmplat în prima noapte de festival. Ei bine, rapperul Guess Who a fost prins în toaleta VIP de la Untold în timp ce deținea asupra lui un plic cu o substanță albă.

guess9guess9

Citește și: Cum se apără Guess Who după ce a fost prins drogat la volan: „Se aşteaptă nişte rezultate şi…”

Citește și: Artistul Guess Who a fost prins drogat la volan: „A fost întocmit dosar penal”. Rezultatul testului ar fi ieșit pozitiv la cocaină

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Cristina Rotaru și ispita Diandra Moga, replici acide la Insula iubirii. Ce și-au reproșat, după ce Andrei Rotaru a înșelat-o pe soția lui: „Eu nu mai am nimic de discutat! Să vorbească cu tine, Radu'

Guess Who, prins cu un plic cu o substanță albă, la Untold

Potrivit unor surse, la festivalul Untold din acest an, oamenii legii l-au prins pe Guess Who cu un plic cu o substanță albă. Artistul a fost descoperit în toaleta VIP a festivalului din Cluj-Napoca. Anchetatorii care se ocupă de acest caz vor să afle dacă în acel plic se aflau substanțe interzise sau nu.

Polițiștii se ocupă de acest caz controversat, iar dacă se dovedește că rapperul deținea la el droguri, atunci acesta ar avea mari probleme cu legea.

„La data de 09.08.2024, ora 01:40, Mocanu Laurențiu-Marian (Artistul Guess Who), fost identificat în grupul sanitar, de la zona VIP, în timp ce deținea un plic transparent ziplock cu o substanță tip praf de culoare albă', au transmis autoritățile, conform unor surse.

Rapperul nu a vorbit despre acest incident

Până la acest moment, Guess Who nu a vorbit despre acest incident controversat. Celebrul rapper român nu a transmis nicio informație cu privire la ce s-a întâmplat, în urmă cu doar o seară, la festivalul Untold din Cluj-Napoca.

Guess Who a fost prins drogat la volan

În luna septembrie a anului trecut, Guess Who a fost prins drogat la volan în București, în timpul unui control de rutină al Poliției Rutiere. Cântărețul conducea sub influența substanțelor psihoactive, iar atunci s-a ales cu dosar penal.

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal', se arată într-un comunicat al poliției.

După fapta pe care a comis-o, Guess Who a făcut și o singură mărturisire. Rapperul a ținut să menționeze faptul că așteaptă rezultatele.

„Se aşteaptă nişte rezultate şi atât. O zi bună, la revedere!', a fost singura declarație făcută de cântăreț atunci, conform protv.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton