Hannelore și Bogdan de la Insula iubirii s-au împăcat. Au plecat în vacanță împreună

 Stamen Diana
.

Hannelore și Bogdan de la Insula iubirii s-au împăcat la jumătate de an după ce s-au despărțit. Se pare că cei doi au decis să-și mai acorde o șansă, iar acum sunt din nou împreună. Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii au plecat în vacanță.

Surpriză pentru toată lumea! Se pare că Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii formează un cuplu. Cei doi au plecat împreună în vacanță, în Dublin, alături de mai mulți prieteni. Hannelore și Bogdan de la Insula iubirii se pare că nu se mai ascund.

Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii au plecat împreună din Thailanda, iar când au ajuns în România cei doi au făcut nunta. Căsătoria lor nu a durat foarte mult pentru că cei doi au decis ca este mai bine ca fiecare să o ia pe drumul său.

După despărțirea de Bogdan, Hannelore de la Insula iubirii nu s-a afișat cu niciun bărbat, în schimb acesta și-a făcut relația cu o femeie care semăna izbitor cu fosta lui iubită.

Hannelore de la Insula iubirii NU excludea posibilitatea unei împăcări

După 8 ani de relație, cei doi au decis să pună punct. Deși Bogdan a declarat că nu mai vede nicio împăcare, Hannelore de la Insula iubirii nu e de aceeași părere. Fosta concurentă nu exclude posibilitatea unei împăcări și a mai spus că întotdeauna va vorbi foarte frumos despre fostul ei soț.

„E şi normal să rămânem în relaţii bune, nu crezi? Adică  am stat aproape opt ani de zile împreună. Trăim în acelaşi oraş, cum ar fi să nu ne salutăm? Nu mai comunicăm ca înainte, dar vorbim. Deocamdată nu, dar nu se ştie ce ne rezervă viaţa. Nu se ştie niciodată. Deocamdată nu se pune problema de nicio posibilă împăcare, pur şi simplu suntem într-o relaţie foarte bună. Da, ne-am întâlnit. Şi nu ne-am întâlnit singuri, ne-am întâlnit cu mai mulţi. De comun acord a fost şi despărţirea şi cred că dacă ar fi cazul, vreodată, de vreo posibilă împăcare, ar fi de comun acord şi asta. Eu, despre Bogdan, voi vorbi frumos toată viaţa mea şi toată viaţa mea voi avea o sensibilitate pentru el, pentru că a fost primul bărbat din viaţa mea', a spus Hannelore pentru Antena Stars.

FOTO: Facebook

Hannelore de la Insula iubiriiHannelore de la Insula iubirii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton