Roxana Blenche de la Chefi la cuțite revine într-o nouă emisiune, Hello Chef. Noul format va aduce în bucătărie, în fiecare săptămână, un chef, un medic cardiolog pasionat de nutriţie, dar şi o vedetă. Iată detalii despre noua emisiune și rolul pe care Roxana Blenche îl va avea în show-ul de la Antena 1.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!
Roxana Blenche, la Hello Chef? Fosta concurentă de la Chefi la cuțite revine într-un nou format, la Antena 1. Noul cooking show începe duminică, 16 mai și va fi difuzată de la ora 13:15 pe Antena 1.
Roxana Blenche, de la Chefi la cuțite la Hello Chef
În cadrul emisiunii se vor strânge, în bucătărie, un chef, în cazul de față Roxana Blenche, dr. Cezar, medic cardiolog pasionat de nutriţie, precum și câte o vedetă drept invitat.
Roxana Blenche a făcut primele declarații despre Hello Chef și a subliniat cât de bucuroasă este să facă parte din acest proiect. Fosta concurentă din echipa lui chef Florin Dumitrescu, care a ajuns până în finală, a subliniat că simte cât de apreciată i-a fost munca.
„Propunerea de a face parte din acest proiect a venit pentru mine ca o mare supriză şi o mare bucurie. Îmi place enorm de mult să gătesc şi mă bucur că pot să le arăt oamenilor în continuare tot felul de reţete şi de variante pe care să le pregătească şi ei, mai apoi. Mă bucur, de asemenea, că toată munca mea de la Chefi la cuţite a însemnat ceva pentru oamenii de acasă, pentru comunitatea mea, iar acest nou proiect, Hello Chef, vine ca o confirmare a acestui lucru. Ne vedem în fiecare duminică, de la ora 13:15, la Antena 1, cu invitaţi surpriză şi reţete delicioase.’, a declarat Roxana Blenche.
Citește și: Cum arăta Roxana Blenche, înainte de Chefi la Cuțite.Era blondă și se îmbrăca sexy
Citește și: Ce dietă ține Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite.Are un obicei pe care îl face zilnic, dimineața
Citește și: Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19.„Am început să trăiesc cu spaimă…’
Citește și: Cristina Cioran a dezvăluit ce nume a ales pentru fetiță:’Abia aștept să te țin în brațe’
Dr. Cezar, în noua emisiune Hello Chef
La rândul lui, Dr. Cezar a vorbit despre noua emisiune Hello Chef și rolul pe care îl va avea în cadrul cooking show-ului.
„De la această emisiune lumea să se aştepte la lucruri neaşteptate şi să vadă un alt fel de cooking show, ce va aduce inclusiv informaţii ştiinţifice, pe înţelesul tuturor. Vom vorbi despre riscurile şi beneficiile cafelei, despre grăsimile bune şi cele mai puţin bune, dar şi cum pot fi tratate despresia sau anxietatea cu ajutorul alimentaţiei. Ii invităm pe telespectatori să ne urmărească în fiecare duminică, de la ora 13:15, la Antena 1 şi să afle lucruri pe care nu le ştiau, dar pe care le pot pune în practică imediat, pentru a vedea rezultate în starea lor de sănătate!’, a declarat dr. Cezar despre emisiunea Hello Chef.
Dintre vedetele care vor veni la Hello Chef, pentru a-și împărtăși experiențele culinare se numără: Cosmin Natanticu, Dorian Popa, Ramona Olaru, Cătălin Rizea, Răzvan Fodor, Răzvan Babană, Romică Ţociu şi dr. Mihail Pautov, potrivit spynews.ro.
Cine e Roxana Blenche de la Hello Chef
Roxana Blenche a participat la Chefi la cuțite și a fost în echipa lui chef Florin Dumitrescu. Pe atunci, lucra într-un restaurant din Capitală, iar preparatul ei nu a înșelat așteptările juraților, care, deși i-au adus și câteva critici, i-au lăudat preparatul – delicioasă rețetă de piept de rață cu vin roșu. Ulterior, tânăra le-a povestit celor trei șefi că nu este la prima participare la un concurs, chiar dacă această competiție i-a dat cele mai mari emoții.
„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot, a povestea ea la acel moment.
Când și-a descoperit Roxana Blenche pasiunea pentru bucătărie
Inițial, cursul vieții Roxanei Blenche a fost altul, tânăra pregătindu-se să devină inginer zootehnist. Întâmplarea a făcut ca, în 2015, pe când era studentă în anul patru la Cluj-Napoca, să obțină un post de bucătar în restaurantul Michel Pascale, din Baia Mare. Extrem de pasionată și-a urmat vocația.
„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram
prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să
îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care
m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi
fi inginer zootehnist.
Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas’, a povestit Roxana Blenche de la Chefi la cuțite într-un interviu pentru TrendsHRB.
Sursa foto: Facebook