Ianca, fiica lui Răzvan Simion, este îndrăgostită. Cine este iubitul ei

 Mirea Roxana
.

Răzvan Simion are o fiică superbă! Nu doar că Ianca, în vârstă de 16 ani, este o adolescentă foarte frumoasă, dar aceasta simte și primii fiori ai dragostei. Fiica prezentatorului TV este într-o relație cu un tânăr pe nume Marco și nu ezită să publice fotografii cu acesta pe rețelele sociale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ianca Simion, fiica superbă a lui Răzvan Simion, simte primii fiori ai dragostei, semn că săgeata lui Cupidon și-a făcut efectul și în cazul ei. Cât de frumos este să fii în floarea vârstei și să iubești, iar fiica prezentatorul TV este cât se poate de fericită alături de alesul inimii ei. Acest lucru se observă din fotografiile pe care Ianca Simion le publică pe contul ei personal de Instagram.

i2i2

Ianca Simion este foarte activă pe Instagram și îi ține la curent pe urmăritorii ei cu activitățile sale. Drept urmare, adolescenta în vârstă de 16 ani nu a ezitat să publice poze cu iubitul ei, Marco. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar, din modul în care se priveste, este clar că sentimentele există.

Citește și: Ce se întâmplă între fiica lui Răzvan Simion și Lidia Buble, după despărțire.Erau ca două surori, dar acum…

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil.Și-au declarat public iubirea

Citește și: Fulgy a insinuat că Silviu Andrei se droghează.Reacția DJ-ului de la Capatos

Citește și: Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține:„Am niște reguli de la care nu mă abat' / EXCLUSIV

Cine este iubitul fiicei lui Răzvan Simion

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, nu se ferește nici să îi facă declarații de dragoste lui Marco atunci când publică fotografii în care apar amândoi.

„Iubesc portocaliul, dar și pe acest băiat', a scris Ianca Simion în dreptul unei fotografii cu Marco. Prietenul ei nu a rămas indiferent la dovada de iubire. „Și el te iubește', i-a răspuns de îndată Marco fiicei lui răzvan Simion.

Marco, iubitul Iancăi Simion, este un băiat blond, cu ochi verzi. Tânărul este foarte atrăgător și chiar se potrivește de minune cu fiica prezentatorului TV. Pe de altă parte, acesta este pasionat și de sport, dovadă fiind pozele lui de pe rețelele sociale.

Răzvan Simion este un tată mândru

Răzvan Simion de la Neața este un tată mândru! Are doi copii, un băiat și o fată și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de ei, după divorțul de Diana din 2015.

Prezentatorul de la Antena 1 a postat, la un moment dat, o fotografie cu fiica sa, Ianca și toată lumea a constat cât de mult a crescut și cât de frumoasă este fiica lui Răzvan Simion. Cei doi, tată și fiică, s-au îmbrăcat elegant, la patru ace, cu sacouri, iar fotografia cu ei doi a făcut senzație pe rețelele sociale.

Iubita mea’, a scris Răzvan în dreptul imaginii în care își strânge fiica în brațe.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton