Iancu Guda și-a dat demisia de la Digi24, după 4 ani în care a fost prezentator: „M-am gândit bine la acest pas! Este momentul să merg mai departe...”

 Matei Bianca
.

Iancu Guda și-a dat demisia de la Digi24, după 4 ani în care a fost prezentator. Prin intermediul rețelelor de socializare, prezentatorul emisiunii „Banii în mișcare' a vorbit despre motivul pentru care a luat decizia să plece de la acest post de televiziune. Iată cu ce se ocupa de acum încolo Iancu Guda, dar și ce a spus despre această decizie neașteptată pe care a luat-o!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Timp de 4 ani, Iancu Guda a vorbit la emisiunea „Banii în mișcare' despre educația financiară. Acum, însă, prezentatorul TV a decis să plece, iar în prezent are alte gânduri pentru cariera lui de jurnalist. Iancu Guda le-a transmis fanilor de pe pagina sa personală de Facebook ce are de gând să facă de acum înainte cu cariera sa.

iancu3iancu3

Citește și: Oana Zamfir a demisionat de la Digi24: „După 12 ani și exact o lună, se încheie un capitol. Am fost eu, în toate variantele mele, în fața voastră'. Unde lucrează jurnalista acum

Citește și: Liliana Ruse s-a mutat la Digi24, la două luni după ce și-a dat demisia de la România TV: „No more șomaj”

Citește și: Cătălin Botezatu, despre relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău, după repetatele despărțiri și împăcări: „O mai ponderam eu când eram împreună. Gabi are nevoie de…' / EXCLUSIV

Citește și: Prințesa Martha Louise a Norvegiei s-a căsătorit cu Durek Verrett, șamanul care susține că „a înviat din morți”. Imagini de la cea mai controversată nuntă regală: „Pentru cei care simt nevoia să critice…”

Iancu Guda și-a dat demisia de la Digi24, după 4 ani în care a fost prezentator

Iancu Guda și-a anunțat demisia de la Digi24, după 4 ani de activitate în cadrul postului de televiziune. Decizia sa vine ca urmare a dorinței de a se dedica mai mult educației financiare și de a extinde impactul pozitiv asupra societății.

Prezentatorul emisiunii „Banii în mișcare' a subliniat că obiectivul său principal este de a schimba mentalitatea în România și de a contribui la îmbunătățirea modului în care populația își gestionează resursele financiare.

„M-am gândit bine la acest pas. Este momentul să merg mai departe, să amplific educația financiară la un nivel mult mai mare, să ajutam cât mai mulți oameni și antreprenori să își gestioneze banii mai bine, pentru dezvoltarea afacerilor și creșterea prosperității în familie.Vreau să schimb mentalitatea în Romania, să contribui și să aduc un impact pozitiv în rândul populației extinse în ceea ce privește modul în care ne gestionăm banii', a scris el pe Facebook.

Prezentatorul va mai apărea la Digi24 până în septembrie

Iancu Guda a anunțat că va mai apărea la emisiunea „Banii în Mișcare' de la Digi24 până în luna septembrie. Prezentatorul TV a luat parte la ultimele filmări în august, deoarece a decis să plece definitiv de la acest post de televiziune.

„În august am filmat ultimele episoade #BaniiInMiscare @Digi24, care se vor difuza până la jumătatea lunii septembrie. După 4 ani +1.000 de episoade și +20.000 minute de educație financiară difuzate la TV, online și radio Digi FM, cred că am schimbat în bine modul în care +100.000 de oameni pun banii în mișcare, prin cel mai lung maraton de educație financiară din istoria televiziunii românești', a mai transmis acesta.

Cu ce se va ocupa Iancu Guda, după ce și-a dat demisia de la Digi24

Iancu Guda a vorbit și despre ocupația pe care o va avea acum, după ce și-a dat demisia de la Digi24. Prezentatorul TV va fi prezent în mediul online și la radio, unde va vorbi tot de educația financiară și va oferi sfaturi importante celor care îl urmăresc.

„Sunt foarte entuziasmat să anunț că în următorii ani o să ne putem vedea la TV, online și radio la unul dintre cele mai mari grupuri media & TV din România', a anunțat prezentatorul.

Conform paginademedia.ro, Iancu Guda va face parte din trustul Intact Media Academy, unde va fi realizator TV la Antena 1.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton