Iancu Sterp și Denisa Coțolan se căsătoresc într-o lună! Ileana Sterp i-a dat de gol: „Este exact ziua în care eu și soțul meu am avut nunta”

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Iancu Sterp și Denisa Coțolan, logodnica lui, se căsătoresc! Ileana Sterp i-a dat de gol și a dezvăluit detalii despre fericitul eveniment din viața celor doi îndrăgostiți. Sora fostului cocurent de la Survivor All Stars a mărturisit că evenimentul va avea loc în ziua în care ea și soțul ei, Adrian Cernat, au avut nunta. Iată în ce dată vor spune marele „DA', dar și ce declarații a făcut Ileana Sterp despre ziua cea mare a fratelui său!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Iancu Sterp și logodnica sa, Denisa Coțolan, își vor celebra dragostea în data care coincide cu aniversarea căsătoriei Ileanei Sterp cu Adrian Cernat. Sora fostului cocurent de la Survivor All Stars a oferit detalii despre marele eveniment, menționând faptul că evenimentul va avea loc la aceeași sală unde și ea a avut nunta.

iancu3iancu3

Citește și: Zanni dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul cu Cristi Mitrea: „Are ceva personal cu mine, pentru că i-am cucerit una dintre partenerele de viață, care…”. Ce spune despre rivalitatea cu Iancu Sterp și în ce relații au rămas după Survivor/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni, cuvinte dure pentru Iancu Sterp și cei care susțin că nu trebuia să câștige Survivor All Stars: „N-au voie să latre. Trebuie să-i pun în lesă pe toți, să se potolească. Eu sunt hingherul lor. Câinii ăștia…'

Citește și: Björn Ulvaeus de la ABBA s-a însurat a treia oară, la 79 de ani: „Nunta a avut loc în Copenhaga”. Cine este soția artistului și cum s-au cunoscut

Citește și: Cine este Otniela Sandu. I se spune „Shakira de România” și joacă în serialul Las Fierbinți

Iancu Sterp și Denisa Coțolan, logodnica lui, se căsătoresc

Iancu Sterp și Denisa Coțolan, logodnica lui, se căsătoresc! Fostul cocurent de la Survivor All Starvs își va uni destinele cu iubita lui pe data de 27 octombrie 2024, o dată cu o semnificație specială pentru familia Sterp.

Ileana Sterp a dezvăluit detalii despre eveniment, explicând că aceasta este chiar ziua în care ea și soțul ei s-au căsătorit în anul 2019.

„Se însoară mezinul familiei pe 27 octombrie. Este exact ziua în care eu și soțul meu am avut nunta în anul 2019. Așa s-a nimerit. Fac la aceeași sală unde am făcut și noi. M-au sunat în legătură cu multe detalii și îi ajut cu plăcere. Pe Iancu nu îl văd emoționat deloc, mai degrabă pe Denisa. Cred că așa este în majoritatea cazurilor, noi femeile ne stresăm mai tare: rochia, pantofii, toate cele, dar bărbații…', a mărturisit ea la emisiunea „Follow us!'.

Ce rochie va purta Denisa Coțolan la nunta cu Iancu Sterp

Despre rochiile miresei, Ileana Sterp a menționat faptul că Denisa Coțolan își va face rochia la croitoreasă, dar nu a intrat în detalii despre câte rochii va avea.

În ceea ce privește ținuta sa pentru marele eveniment, sora lui Iancu Sterp a recunoscut că nu este foarte încrezătoare în alegerile sale vestimentare, dar este hotărâtă să găsească ceva potrivit până în ziua nunții.

„Nu știu câte rochii are. Știu că își face la croitor rochia sau rochiile. Nu am discutat foarte amănunțit cu ea dacă are una sau mai multe, dar vom vedea.

Nici în ce mă îmbrac eu nu știu. Mereu sunt așa. Nu prea am stilul acesta elegant. Nu prea sunt eu cu rochiile. Îmi găsesc cam greu, dar sunt sigură că până la urmă îmi găsesc și eu', a mai adăugat aceasta.

Cine sunt nașii de cununie ai celor doi

Nașii celor doi îndrăgostiți sunt un prieten vechi de-al lui Iancu Sterp și soția acestuia, care au devenit și prieteni apropiați ai Denisei Coțolan. Fostul concurent de la Survivor All Stars și partenera lui de viață au ales o singură pereche de nași.

„Nașii sunt un prieten vechi de-al lui Iancu și soția sa, care ulterior au devenit și prietenii Denisei. Sunt cu cuplu fain din Sibiu. Au o singură pereche de nași. Mie așa mi se pare cel mai frumos, cu o singură pereche. Acum știu că se obișnuiește să se pună două sau mai multe, dar fiecare cum simte', a precizat sora lui Iancu Sterp pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton