Iasmina Halas s-a despărțit de iubit, după o lună de relație: "Era foarte posesiv, stătea la mine în fața casei, dacă nu-i răspundeam la telefon. M-am speriat și am..."

 Cica Cristina
.

Iasmina Halas s-a despărțit de iubitul cu care abia începuse o relație. În urmă cu aproximativ o lună anunța că, în sfârșit, lucrurile s-au așezat în viața sa, după ce fusese terorizată în fosta relație, dar se pare că norocul nu i-a surâs nici cu noul partener, care s-a dovedit a fi foarte posesiv, motiv pentru care fosta concurentă de la Puterea Dragostei a decis să pună punct relației.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iasmina Halas i-a spus „adio” fostului iubit, după ce a văzut comportamentul bărbatului, care s-a dovedit a fi posesiv, după cum a declarat chiar fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Timp de trei ani viața sa a fost un haos, fiind terorizată în fosta relație și soarele părea că răsărise, în sfârșit, pe strada ei. Lucrurile pare că nu erau tocmai roz, dat fiind că s-a despărțit și de actualul partener. Cei doi nu se mutaseră încă împreună, însă comportamentul său i-a dat serios de gândit blondinei.

iasmina-halas-9iasmina-halas-9

Iasmina Halas s-a despărțit de iubit

Iasmina Halas a ținut să precizeze că până în acest punct nu se concretizase nimic, mai mult, nici măcar nu dormiseră împreună. Practic, a pus punct unei relații înainte de a începe în adevăratul sens al cuvântului.

'Nu am ajuns să concretizăm nimic, mă refer să se consume vreun fapt între noi, nici măcar n-am dormit împreună. Pur și simplu ieșeam să mâncăm, ieșeam la film, chestii de genul acesta, ce pot să facă și niște prieteni, nu am ajuns să avem nimic serios', a declarat Iasmina Halas pentru Spynews.ro.

Citește și: Iasmina Halas, prima imagine alături de noul iubit: „Îl văd un bărbat foarte capabil. Nu ne-am mutat împreună dar…' / Ce spun părinții fostei concurente de la Puterea Dragostei despre el

Citește și: Iasmina Halas de la Puterea dragostei are un nou iubit, după ce a fost terorizată în fosta relație: „Sunt liniștită, după 3 ani în care viața mea a fost un haos total”

Citește și: Ibrahim Ibru, mesaj pentru fiica lui, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț: „O voi învăța să nu-și abandoneze copiii și să nu rănească…'/ A fost în vizită la fetele lui Pepe

Citește și: Claudia Pavel a îngropat securea războiului cu tatăl copilului ei: „S-a mutat și el la Miami, să fie lângă noi, și suntem foarte fericiți” / Artista s-a mutat definitiv în America

Iasmina Halas: „Era foarte posesiv”

Iasmina Halas a spus clar și motivele care au dus la ruptură și a povestit câteva episoade din care reieșea cât de posesiv era bărbatul pe care îl plăcea. Dat fiind că a mai trecut printr-o relație în care mai fusese terorizată, blondina nu a dorit ca istoria să se repete.

'La un moment dat o luase puțin razna, era foarte posesiv, stătea la mine în fața casei, dacă nu-i răspundeam la telefon venea pe strada mea și bloca strada și aștepta până când ajungeam eu acasă. La un moment dat mașina mea fusese la service și cred că au ieșit angajații să o verifice, să dea o tură, îmi filmase mașina prin oraș și eu nici măcar nu eram în mașină', a mai dezvăluit fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Iasmina Halas: „M-am speriat și am încheiat orice discuție”

Iasmina Halas a povestit că s-a speriat după numeroase episoade care au făcut-o să fie suspicioasă, motiv pentru care a decis să încheie orice discuție cu tânărul cu care abia începuse o relație.

'M-am speriat, am zis că e o chestie prea așa dintr-o dată, adică să nu ai nicio treabă, să nu ajungi să fii cu acel om, iar el să fie atât de obsedat, m-am speriat și am încheiat orice discuție, nu i-am mai răspuns. A început să-mi scrie de pe un număr, după l-am blocat, a început să-mi dea de pe alt număr, își ștergea mesajele după ce le citeam, m-am speriat. În fiecare zi trecea prin fața casei mea, că vedeam pe camere, dădea ture pe la mine să vadă dacă sunt acasă, dacă nu sunt acasă. Într-o dimineață a venit să-mi ia mașina să mi-o ducă el la service, dar nu i-am dat-o că m-am gândit că îmi pune vreun GPS pe ea', a mai povestit Iasmina Halas.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton