Îl mai ții minte pe Lucian Viziru? S-a mutat de 7 ani cu familia în Germania: cum arată acum și cu ce se ocupă fratele lui Augustin Viziru

 Cica Cristina
.

În anii ’90 făcea furori cu trupa Gaz pe Foc, apoi ne-a cucerit definitiv în calitate de actor în telenovelele românești. Între timp, Lucian Viziru s-a reprofilat, s-a mutat din țară cu familia și știm foarte puține despre el. Iată cum mai arată și cu ce se ocupă în prezent fratele lui Augustin Viziru de la Ferma.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucian Viziru a fost un personaj controversat în lumea mondenă. Inițial, a cucerit inimile tuturor cu vocea sa, pe când cânta în trupa Gaz pe Foc, apoi cu aparițiile de senzație în telenovelele românești, dar și ca prezentator. S-a iubit cu Tania Budi sau Catrinel Sandu, însă în cele din urmă artistul s-a așezat la casa lui.

S-a însurat în urmă cu 10 ani cu Ema Daniela, iubita lui din liceu. Și-a întemeiat o familie, are un băiețel care a primit numele Mihai Adrian.

La trei ani de la căsătorie, Lucian și partenera lui au luat decizia de a pleca din România. Au luat drumul Germaniei și s-au stabilit acolo, Lucian fiind în prezent antrenor de tenis.

Lucian Viziru nu s-ar mai întoarce la viața de dinainte

Într-un interviu mai vechi susținea că îi este dor să mai joace într-un film, însă ar face asta numai în condițiile în care nu ar trebui să renunțe la meseria actuală, pe care o iubește atât de mult. Este mai liniștit acum și subliniază că nu ar mai putea reveni în tumultosul showbiz, acum fiind un bărbat matur, mai responsabil, cu alte priorități.

Mi-e dor să mai joc într-un film sau într-un episod din vreun serial, dar aș face asta doar dacă n-ar trebui să renunț la cariera de antrenor de tenis.

Nu există nicio șansă și nici n-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte. Acum sunt soț, tată și un om ceva mai responsabil și matur (zic io) decât eram acum 15, 20 de ani. Nu mi-ar plăcea să fiu din nou singur, fără Ema și Mihai.

În primul rând, datorită jobului normal pe care îl am acum, starea mea de spirit este mai bună ca atunci când evoluam în showbiz. Germania nu prea te lasă să stai, așa că atmosfera în casă este una mult mai destinsă decât atunci când eram în România. Dacă părinții sunt mai bine, atunci și copilul va fi mai bine și asta este tot ceea ce contează. La Nemurirea sufletului om avea timp să ne gândim la bătrânețe… sper', spunea Lucian Viziru într-un interviu acordat PRO TV.

Începuturile în televiziune pentru Lucian Viziru

Ca pentru majoritatea artiștilor, începutul în televiziune a fost cu multe emoții. Cu atât de multe, încât, Lucian nu și-a putut gestiona sentimentele și învinge teama, iar ce a ieșit a fost… de neînțeles, la propriu.

'Și acum râd când îmi aduc aminte de prima mea intervenție live de la Poveștiri adevărate. Înainte să ajung prezentator la Acasă TV am dat o probă excelentă.

Am citit perfect de pe prompter, am realizat un interviu foarte bun la canapea, așa cum se făcea în timpul emisiunii, motiv pentru care mi s-a oferit jobul. Dar s-a apropiat momentul primului live. Eram atât de emoționat, încât la prima intervenție în direct, în care prezentam subiectele emisiunii ce avea să înceapă după un sfert de oră, m-am bâlbâit atât de tare încât nu s-a înțeles nimic.

„Au rămas cu gura căscată și s-au panicat cu toții”

Toată echipa de producție, care abia aștepta să vadă cum mă descurc la prima intervenție live, au rămas cu gura căscată și s-au panicat cu toții. După câteva secunde aceeași echipă a început un râs isteric, în frunte cu producătorea emisiunii, pe fața căreia se putea citi întrebarea: Ce mama mă-sii fac acum că mai am un sfert de oră până începe emisiunea și ăsta de pe scaun nu e în stare să scoată două vorbe?

Lucian-Viziru-1Lucian-Viziru-1

Nu o să le uit niciodată fețele dinaintea începerii emisiunii propriu-zise. Cu siguranță că e doar în mintea mea, dar parcă văd și acum cum unul se roagă, altul își sună mama să-i spună că o iubește, celălalt își trage două palme și cu toții se uită, fie la monitoare, fie la mine, în speranța că ăla de la Gaz pe Foc să nu-i lase fără job. Până la urmă a ieșit totul foarte bine, ba chiar am reușit o audiență record la prima mea intervenție live în trustul PRO TV, cu mult peste emisiunea fostei mele colege Andreea Esca ', a povestit Lucian Viziru pentru protv.ro.

Lucian, apropiat de fratele lui Augustin Viziru

Chiar dacă sunt departe, Lucian și Augustin Viziru sunt destul de apropiați. Acum, Lucian a dezvăluit că urmărește evoluția fratelui său de la Ferma.

Citește și: Ce face Lucian Viziru de când s-a retras din showbiz și a plecat din țară. Fratele său, Augustin, l-a dat de gol:„E ceva foarte greu la vârsta lui, dar e mult mai fericit!'

Citește și: Lucian Viziru are un baietel

Citește și: Cum arată Rita Mureșan, la 48 de ani, și cum și-a petrecut ziua de naștere.A trăit o dramă de ziua ei, în trecut

Citește și: Oana Zăvoranu tună și fulgeră despre Monica Columbeanu:'A fost ca o molimă ce a infectat creierele a zeci de mii de fete'

„Nu am fost niciodată genul care să se uite la emisiuni, dar mă uitam din când în când la filme și la meciuri de fotbal. Acum mă uit la emisiunea Ferma, să-l văd pe bărbosul ăla care seamănă cu mine și poartă același nume de familie.', transmis Lucian Viziru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton