Ileana Badiu, petrecere spectaculoasă pentru ziua ei de naștere. Vedeta a împlinit 50 de ani: „200 de prieteni, 1000 de poze, 9 ore de dansat și petrecut! Una din cele mai minunate aniversări din viața mea”

 Matei Bianca
.

Ileana Badiu a organizat o petrecere spectaculoasă pentru ziua ei de naștere. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani și a ales să petreacă alături de cele mai importante persoane din viața ei. Ea s-a bucurat de tot ce a trăit la împlinirea a 50 de ani de viață și pentru această zi specială a ales o ținută care i-a scos în evidență silueta de invidiat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Pe data de 11 august 2024, Ileana Badiu a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Cum era de așteptat, vedeta a organizat o petrecere cu adevărat spectaculoasă, la care au participat oameni importanți din viața ei.

00

Citește și: De 27 de ani, Ileana Badiu are grijă de sora sa vitregă, cu handicap psihomotor sever: „M-am trezit dintr-o dată cu aceste griji, când tatăl meu, care era susţinătorul familiei, a dispărut”

Citește și: Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini până a devenit mamă și apoi s-a temut că fiul ei nu va supraviețui: „Am suportat ceva ce cred că nici dușmanilor mei nu le-aș dori. Suferința fizică și cu cea sufletească m-au terminat”

Citește și: De ce a ales Sanda Ladoși muzica, deși se pregătea să devină învățătoare și o atrăgeau medicina și teatrul: „Nu a fost să fie. Dar pentru mine era o mare onoare să urc pe aceeași scenă cu Mihai Constantinescu, cu Mirabela Dauer, cu Cornel Constantiniu, a fost extraordinar” / EXCLUSIV

Citește și: Actrița Oana Zara și iubitul ei, Bogdan Medvedi, au plecat în toiul nopții dintr-un hotel de patru stele din Mamaia, după ce s-au trezit cu camera invadată de păianjeni: „M-am speriat foarte tare. La balcon era ceva îngrozitor…”

Ileana Badiu, petrecere spectaculoasă pentru ziua ei de naștere

Ileana Badiu a sărbătorit într-un stil grandios împlinirea vârstei de 50 de ani, organizând o petrecere spectaculoasă alături de 200 de prieteni apropiați. Evenimentul a fost unul spectaculos din toate punctele de vedere.

Ziua de naștere a vedetei a fost marcată de o atmosferă plină de energie și bucurie, cu oaspeți care au dansat și au petrecut timp de 9 ore. Fotografiile de la eveniment au surprins atmosfera vibrantă și plină de veselie a serii.

Vedeta a reușit să creeze o amintire de neuitat, alături de cei mai dragi oameni din viața ei, celebrând astfel un moment deosebit din viața ei.

„200 de prieteni, 1000 de poze, 9 ore de dansat și petrecut! Una din cele mai minunate aniversări din viața mea. Petrecerea mea de 50 de ani a fost exact așa cum mi-am imaginat dintotdeauna că va fi', a scris ea la postările pe care le-a văzut pe pagina sa personală de Instagram.

Ce ținută a ales vedeta pentru ziua ei de naștere

Ileana Badiu a ales o ținută specială pentru ziua ei de naștere. Vedeta s-a îmbrăcat într-o rochie mini mulată, cu paiete, de o culoare închisă și care a avut pene la mâneci. Ea a ales și o pereche de pantofi de aceeași culoare, care ân vârf au avut pietre.

Nici invitații prezenți la eveniment nu s-au lăsat mai prejos, astfel că au ales ținute spectaculoase, care mai de care mai frumoase.

Cu ce probleme de sănătate a rămas Ileana Badiu, după ce a avut malarie

În anul 2016, Ileana Badiu a primit o veste devastatoare, asta după ce s-a întors din vacanța petrecută în Kenia. Ea a aflat că a fost diagnosticată cu malarie. A urmat o perioadă dificilă, petrecută în spital, dar chiar și după multiple tratamente, inclusiv tratamentul tradițional cu chinină, cunoscut pentru efectele sale toxice asupra ficatului, nu a reușit să se vindece complet.

Boala a debutat cu simptome de răceală puternică, adică îți curge nasul, ai febră, frisoane, simptome care durează, rețineți, o singură zi, adică 24 de ore. Apoi, ești bine, trece, nu te gândești că ar fi ceva rău. Ulterior, după două luni, simptomele revin. M-am prezentat la spital, la Institutul de boli tropicale, am stat internată, făcusem o formă trunchiată de malarie.

A fost groaznic! Am făcut tratament cu chinină, așa cum se făcea împotriva acestei boli și acum peste o sută de ani. Însă chinina este un puternic hepatotoxic. Am rămas cu o sensibilitate hepatică, chinina atacă și deteriorează ficatul și funcția lui, trebuie să  urmez și acum o dietă!', a declarat ea, în urmă cu ceva timp, pentru Playtech Știri.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton