Ileana Sterp, despre educația primită de frații Sterp de la mama Geta: "E o femeie simplă de la țară. Nu ne-a educat așa, mult verbal. Noi, mai degrabă, am luat foarte mult exemplul mamei. Ea ne-a insuflat..." / Ce spune despre tatăl lor

.

Ileana Sterp, despre educația primită de la mama Geta. Ileana a vorbit deschis despre educația pe care atât ea, cât și frații ei au primit-o de la mama lor, căreia i-au urmat exemplul și de la care au luat ce a fost mai bun. De asemenea, sora fraților Sterp nu e evitat să vorbească nici despre tatăl lor, care nu ar fi avut același aport ca mama sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Familia Sterp a fost în centrul atenției în ultima perioadă și se pare că nu membrii familiei nu contenesc cu dezvăluirile. De data aceasta a fost rândul Ilenei, care a vorbit despre educația primită de la mama Geta, ținând să sublinieze că i-au urmat exemplul și au luat tot ce a fost mai bun de la femeia care le-a dat viață.

ileana-sterp-2ileana-sterp-2

Citește și: Ileana Sterp, deranjată că fiica ei este comparată cu Milan, băiatul lui Culiță: „Și eu mă enervez, și eu poate țip la copiii mei. Carla este un copil răsfățat și… '

Citește și: Drama pe care o trăiește Ileana Sterp în relația cu tatăl ei: „Din nefericire, așa e el, o fire mai rece”

Citește și: Anamaria Ferentz, pictorial incendiar de modă, în Revista VIVA!, în ipostaze cum nu a mai fost văzută. La 48 de ani, are un trup impecabil și a pozat ca un model profesionist / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Cristina Spătar divorțul de fostul soț și de ce și-a dorit să nu se mai mărite: „Am jurat că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Mi se pare strigător la cer…'

Ileana Sterp, despre educația primită de frații Sterp de la mama Geta

Invitată în cadrul podcastului „Unboxing', Ileana Sterp a vorbit despre mama sa și modul în care mama Geta și-a crescut cei patru copii. Sora fraților Sterp spune că tatăl lor nu a fost implicat în educația lor, motiv pentru care a ales să vorbească numai despre cea care le-a dat viață, având, de altfel, numai cuvinte de laudă.

Recunoaște că nu au fost învățați anumite lucruri, dar au prins din zbor și au luat exemplul mamei lor ân multe privințe.

„Părinții mei sunt niște oameni foarte foarte simpli. Nu ne-au educat așa mult verbal. De exemplu, nu s-a întâmplat ca mama să îmi spună că atunci când cineva îmi oferă ceva să spun „Mulțumesc!'. Nu neapărat. Noi, mai degrabă, am luat foarte mult exemplul mamei. Vorbesc foarte mult despre mama pentru că tata nu a fost foarte implicat în educația noastră, dar a fost ok așa„, a spus Ileana Sterp.

Ileana Sterp: „Mama ne-a insuflat cam tot ceea ce suntem noi astăzi”

De asemenea, Ileana a ținut să mai adauge că mama Geta a fost cea care le-a insuflat absolut tot ce sunt ei astăzi. Și-a caracterizat mama ca fiind o femeie simplă, de la țară, precizând că și ea, asemenea celei care a adus-o pe lume, este tot o feneie simplă, care a luat tot ce a văzut mai bun la părintele ei.

Noi am luat foarte mult exemplul mamei. Ea ne-a insuflat cam tot ceea ce suntem noi astăzi, eu și frații mei. Mama e o femeie simplă de la țară. Și eu mă consider la fel, o femeie simplă. Da, am luat cred că tot ce a fost mai bun de la mama .', a mai povestit Ileana Sterp.

Ileana Sterp a fost disprețuită în copilărit pentru că părinții ei aveau fermă de animale

Cu o altă ocazie, Ileana a povestit cum era disprețuită la școală pentru că părinții ei aveau fermă de animale, făcând confesiuni dureroase din copilărie.

„Chiar era deranjant și rușinos pentru noi. Faptul că aveam animale, oi, ne simțeam rușinați, tot din cauza oamenilor și a copiilor răutăcioși de la oraș. Noi aveam treabă la animale și apoi mergeam la școală. Eram foarte curați, adică nu arătam că venim de la animale. Mama ne-a îngrijit atât de bine și când eram mici și apoi.

Iarna ne dădea ciorapi de lână ca să ne fie cald. Mergeam cu autobuzul la școală. Râdeau copiii de noi, ba la școală, ba pe autobuz. Eu mi dădeam jos. Nu mai știam cum să fac să nu mi se mai vadă, să nu mai aud pe nimeni că mai râde de mine. Acum am ciorapi de lângă acasă și îi port cu mândrie’, a povestit sora lui Culiță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton