Ilinca Vandici, declarații despre debutul în televiziune, la Meteo: "Aveam 18 ani". Ușa i s-a "deschis" după ce a participat la un concurs de Miss/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ilinca Vandici a debutat în urmă cu 15 ani în televiziune și puțini își mai aduc aminte că a fost, inițial, la Meteo. Vedeta ne-a povestit cum a fost prima dată când a intrat în direct, ce a făcut cu primii bani și cum au reacționat părinții când au auzit că se mută în Capitală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De-a lungul carierei, ai prezentat o sumedenie de emisiuni de divertisment, însă puțini sunt cei care știu că tu ai debutat la Meteo. Îți mai aduci aminte de primul tău „direct? Cum a fost experiența?

Am avut emoții colosale, practic, era un vis devenit realitate. La acea vreme, aveam 18 ani și jumătate și nu cred că realizam exact ce mi se întâmplă. Eram ca un copil aflat în fața cadourilor de Crăciun. Am participat la un concurs de Miss, iar în urma acestuia am câștigat premiul din partea presei. Acesta consta într-o vizită pe platouri de filmare, urma să aflu ce se întâmplă într-un studio TV, iar ulterior am dat proba pentru postul de prezentator Meteo. Am făcut trei luni de dicție, frazare, iar după această perioadă am apărut în postura de prezentator.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani:„Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam'/ EXCLUSIV

Ce au zis ai tăi când i-ai anunțat că pleci, că vrei să iei drumul Capitalei?

Tata a fost de acord, el m-a susținut întodeauna. Mama, în schimb, nu prea a fost de acord, pentru faptul că era un pic panicată și că ne-a cocoloșit întotdeauna. Tata a fost alături de mine și m-a ajutat să ajung acolo unde sunt astăzi.

Citește și: De ce a ieșit Calina Dumitrescu de la Bravo, ai Stil!Celebrities.Făcea atacuri de panică și leșina în culise

Îți mai aduci aminte ce ai făcut cu primii bani pe care i-ai câștigat în București?

Țin minte și acum că din primii bani mi-am cumpărat o pereche de sandale de brand, foarte frumoase, pe care le văzusem în vitrina unui magazin. Am așteptat să iau primul salariu și apoi am mers și mi le-am cumpărat.

Ilinca-Vandici-12Ilinca-Vandici-12

Citește și: Cristina Șișcanu a povestit cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie:„Era gol în dormitor și mă aștepta. A avut totul, dar…'

Ești printre puținele prezentatoare TV care au trecut de la emisiuni de divertisment la actorie. De obicei, se întâmplă invers… Nu te mai tentează un astfel de proiect?

Mă tentează foarte tare, tocmai pentru că am prins gustul a ceea înseamnă soap opera, seriale TV. Mi-a plăcut foarte mult, sunt un fan al acestui gen de producții și am fost foarte onorată pentru că am putut să joc în una. Mi-ar plăcea să mai cochetez cu această experiență, dar acum mă focusez pe rolul de prezentatoare. După aceea, vom vedea ce surprize ne mai rezervă viitorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton