Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut: "Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică"/ EXCLUSIV

.

Ilinca Vandici are un fiu în vârstă de trei ani, Zian, care i-a adus fericirea supremă! Vedeta nu este o mamă exigentă, dar este extrem de grijulie și implicată și își dorește ca fiul ei să aibă partea de cea mai bună educație. Prezentatoarea de la Kanal D ne-a vorbit în exlcusivitate despre relația cu fiul ei și lupta cu depresia post-natală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ilinca, ne cunoaștem de atât de mult timp și am făcut atât de multe interviuri lungi și frumoase, încât acesta reprezintă o provocare și pentru mine, hahaha! Ce mai faci?

Oooo, abia aștept să văd despre ce e vorba… Cu mare drag de fiecare dată! Sunt foarte bine, mulțumesc! M-am bucurat de câteva zile de vacanță, iar acum m-am întors cu multă energie, forță și planuri mari pentru următoarea perioadă! A fost prima vacanță, în doi, în Zanzibar, după un an de zile.

Ilinca-Vandici-1Ilinca-Vandici-1

Până să ajungem în această vacanță, anul  trecut ne-am bucurat de locurile frumoase din România, am fost și în Grecia, toți trei, erau destinații relativ apropiate care nu necesitau zboruri foate lungi cu avionul. Zanzibar a fost o destinație cumva impusă pentru că era o zonă verde, unde puteai călători fără probleme, așa am ales această vacanță. Nu am mai fost niciodată aici, până acum, mi s-a părut o destinație foarte interesantă.

Cum i-a explicat Ilinca Vandici fiului ei că pleacă în vacanță fără el

Tocmai te-ai întors din Zanzibar, vacanță petrecută doar cu soțul și fără fiul vostru. Cum te-ai comportat? Cât de des ai sunat acasă, pentru a-l verifica pe Zian?

A fost prima vacanță în ultimii 4 ani în care chiar am reușit să mă deconectez și să mă relaxez! Am fost liniștită poate și pentru că eram foarte obosită și efectiv nu mai aveam de unde să-mi iau energia! Am vorbit zilnic pe video cu Zian și ne-am comportat absolut normal! I-am povestit înainte că plecăm doar noi doi de această dată, pentru că drumul e prea lung pentru el deocamdată și că, din când în când, avem și noi nevoie de puțin timp pentru noi doi! Zian a crescut, e un om mare deja, extrem de inteligent, bun, ascultător, înțelegător și cerebral! A acceptat foarte ușor plecarea noastră, în urma promisiunii că în următoarea vacanță plecăm împreună! 

Citește și: Ce spune Ilinca Vandici despre prima căsătorie a lui Andrei Neacșu:'Noi am început această relație fiind…'

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre viața de familie. Cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei:”M-a dus la mănăstire și mi-a spus că voi fi soția și mama copiilor lui”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent:„Am pornit într-o călătorie de meditație'. EXCLUSIV

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți:„Fata e cuminte, doarme pe muzică!'

Ilinca Vandici: „Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică'

Nu ai făcut un secret că ai suferit de depresie post-natală. Știu că ai mai vorbit despre asta, dar aș vrea să mai reluăm puțin, tocmai pentru că este o traumă din ce în ce mai des întâlnită…

Nici acum nu-mi vine să cred că am trecut prin așa ceva… A fost prima dată în viață când am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, plâns fără vreun motiv, frică, insomnii, sentimentul de neputință… Sunt stări pe care dacă nu le înțelegi, e greu să le depășești! Lucrez de un an de zile cu un terapeut care mă ajută să înțeleg, să-mi explic și să depășesc anumite episoade din viața mea, inclusiv depresia post-natală! 

Acum ce fel de mamă ești? Cât de repede te panichezi? Cât reziști să stai departe de Zian fără să-ți faci gânduri, să-ți pui întrebări?

Sunt o mamă extrem de implicată, grijulie, iubitoare! O mamă ce își dorește o educație frumoasă și o dezvoltare sănătoasă a copilului ei! Sunt foarte liniștită și cât e la grădiniță pentru că am încredere totală și știu sigur că e pe mâini bune! De obicei, după ce îl iau de la grădiniță, stăm împreună și ne facem programul nostru, astfel încât, fiind cu mine, în mijlocul familiei, iar nu am de ce să mă panichez! 

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton