Imagini de la capelă, înainte ca Mioara Roman să fie înmormântată. Cum a apărut Oana Roman la funeraliile mamei sale și ce mesaj a transmis: "Generozitatea este lucrul care îți umple cel mai bine sufletul"

.

Imagini de la capelă, înainte ca Mioara Roman să fie condusă pe ultimul drum. Fosta soție a lui Petre Roman urmează să fie condusă pe ultimul drum cu un dric de lux. Fiica ei, Oana Roman, a planificat încă de anul trecut, în detaliu, cum se vor desfășura funeraliile. Slujba de înmormântare începe la ora 14.00.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman urmează să fie condusă pe ultimul drum, iar apropiații și cei care au cunoscut-o deja s-au strâns la capela unde se află trupul neînsuflețit, pentru a o conduce pe ultimul drum. Mașina mortuară a ajuns deja la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, dricul de lux fiind condus chiar de Gabriela Lucuțar, cea cu care Oana Roman a discutat toate detaliile legate de funeraliile mamei sale.

inmormantare-mioara-roman-1inmormantare-mioara-roman-1

Imagini de la capelă, înainte ca Mioara Roman să fie condusă pe ultimul drum

Dricul de lux xu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a ajuns la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București, iar Gabriela Lucuțar a adus la biserică și coliva pentru înmormântare. Preparatul nu e unul tradițional, ci este îmbrăcat în foițe de aur și ornat cu bomboane în formă de cruce, tot cu foițe de aur, fapt ce a atras imediat atenția tuturor, potrivit click.ro.

„Oana și-a dorit o înmormântare fastuoasă pentru mama ei, pe măsura personalității ei. Am pregătit ce e mai bun pentru ea!', a ținut să precizeze Gabriela Lucuțar.

Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă’, povestea zilele trecute cea supranumită și „Regina întunericului’.

De asemenea, la capelă se remarcă o serie de aranjamente florale, pe care apropiații Mioarei Roman le-au adus ca un ultim omagiu în memoria fostei soții a lui Petre Roman.

Cum a fost surprinsă Oana Roman la înmormântarea mamei sale

Oana Roman și-a făcut deja apariția la înmormântarea mamei sale. Sfâșiată de durere, palidă, fiica lui Petre Roman trece prin clipe extrem de grele după ce a pierdut-o pe cea care i-a dat viață, fiind copleșită de tot ce se întâmplă în aceste momente.

Îmbrăcată în negru din cap până în picioare, Oana Roman și-a făcut apariția agitată și vorbind la telefon, potrivit wowbiz.ro.

Pe crucea Mioarei Roman stă scris numele complet al regretatei profesoare universitare, și anume Roman Mioara Iulia. Puțini știau și al doilea nume al mamei Oanei Roman.

Citește și: Petre Roman, cu flori albe la căpătâiul Mioarei Roman. Fostul premier nu s-a putut apropia de sicriul celei care i-a fost soție timp de 33 de ani

Citește și: Oana și Catinca Roman au depus un buchet uriaș de flori pe sicriul Mioarei Roman. Ce mesaj emoționant au scris în memoria mamei lor: „Îți mulțumim pentru…'

Citește și: Actorul Sebastian Stan a primit Ursul de Argint la Berlinala 2024: „Pentru un băiețel din România, înseamnă foarte mult”

Citește și: A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu. „O veste care îndoliază cultura română”

Ce mesaj a postat Oana Roman în ziua înmormântării mamei sale

Oana Roman a avut, de-a lungul timpului, numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale, care a trecut prin multe situații dificile de-a lungul vieții. Multe dintre vorbele sale i-au rămas întipărite în minte, iar în ziua înmormântării ei, fiica ei a ținut să transmită e rețelele de socializare cuvintele impresionante ale Mioarei Roman.

„Am ajuns cu vârsta la concluzia că generozitatea este lucrul care îți umple cel mai bine sufletul.', era replica favorită a Mioarei Roman, pe care Oana Roman a ținut să o distribuie.

Mioara Roman, înmormântată la cimitiul Reînvierea

Oana Roman a anunțat zilele trecute și unde urmează să fie înmormântată mama sa, Mioara Roman.

„Pentru toți cei care doresc să-și ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14 la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4', a scris Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Sursa foto: Wowbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton