Imagini emoționante cu fiul cel mic al Vlăduței Lupău, Isaia, și nașii lui, Andra și Cătălin Măruță. Artista le-a făcut o vizită specială: „A venit la nași...”

.

Pe rețelele sale personale de socializare, Vlăduța Lupău a publicat câteva imagini emoționante cu fiul ei cel mic, Isaia, și nașii lui, Andra și Cătălin Măruță. Artista le-a făcut o vizită specială celor doi soți și s-a bucurat de momente unice. David și Eva Măruță l-au răsfățat și alintat pe micuțul Isaia, iar cântăreața a surpins în fotografii câteva clipe de neuitat. Iată ce imagini a postat cântăreața pe Instagram!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Vlăduța Lupău și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o serie de imagini înduioșătoare de la vizita pe care a făcut-o nașilor fiului său, Isaia. Celebra artistă a petrecut momente frumoase alături de Andra și Cătălin Măruță.

familia-maruta-vladuta-lupau1familia-maruta-vladuta-lupau1

Citește și: Vlăduța Lupău are, din nou, probleme serioase cu căderea părului: „Abia ce se regenerase. Chiar am avut grijă…'

Citește și: Vlăduța Lupău nu are nici o problemă să alăpteze în public: „Este absurd să nu vrei să-i dai de mâncare copilului tău pentru că te vede cineva” / EXCLUSIV

Citește și: Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro, au planificat deja nunta și vor să adopte copii: „Credem că este un cadou de la Dumnezeu că putem să facem asta”

Citește și: Ioana Zamfir, ispita de la Insula iubirii, a avut o viață de coșmar. A fost abuzată și bătută de mai mulți bărbați: „Avea 40 de ani atunci, a vrut să se asigure că nu o să spun nimănui”

Imagini emoționante cu fiul cel mic al Vlăduței Lupău și nașii lui, Andra și Cătălin Măruță

Vlăduța Lupău le-a făcut o vizită specială nașilor fiului ei cel mic, Isaia. Artista și familia ei au fost în vizită la Andra și Cătălin Măruță. Momentul emoționant a fost surprins în imagini speciale care au fost publicate de cântăreață pe rețelele de socializare.

„A venit la nași. Iubire!', a scris Vlăduța Lupău la postările pe care le-a făcut pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Micuțul Isaia s-a bucurat de atenția și afecțiunea nașilor săi, iar Eva și David Măruță l-au alintat pe băiețelul artistei. Din imagini s-a văzut cât de răsfățat este Isaia în preajma familiei Măruță.

Vlăduța Lupău l-a botezat pe fiul ei cel mic, Isaia, într-un cadru de poveste

Pe data de 23 august 2024, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, și-au botezat fiul cel mic, pe Isaia, într-un cadru de poveste. Ceremonia a fost marcată de emoție și dragoste, avându-i ca părinți spirituali pe Andra și Cătălin Măruță.

Petrecerea care a urmat după botez a fost pregătită cu mare atenție, fără a lăsa nimic la voia întâmplării. Vlăduța Lupău și-a dorit ca evenimentul să fie impecabil, motiv pentru care a colaborat cu experți în organizare.

„ISAIA. De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat! Ești a doua minune a noastră!', a scris artista atunci la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Cine o ajută pe Vlăduța Lupău la creșterea celor doi copii, Isaia și Iair

La începutul lunii octombrie, Vlăduța Lupău a făcut câteva declarații emoționante referitoare la viața ei de artist și la provocările pe care le întâmpină în rolul de mamă. Deși cariera sa muzicală îi ocupă mult timp în această perioadă a anului, artista a decis să pună familia pe primul loc, renunțând la unele spectacole pentru a se dedica celor doi băieți ai săi, Isaia și Iair.

Cântăreața a recunoscut că s-a gândit să-l ia pe cel mic cu ea la evenimentele la care participă, dar a realizat că ar fi foarte dificil să gestioneze această situație. Vedeta îi lasă pe copiii ei în grija lui Adi Rus și a bunicii sale.

„Sunt onorată că Adrian m-a invitat la ziua lui. Am emoții mari pentru că sunt pentru prima oară lângă el și nu am repetat! Băieții sunt pe mâini bune, i-am lăsat acasă cu bunica și tăticul lor. Mă gândeam să-l iau pe cel mic cu mine, dar este foarte greu. Imediat după ce cânt, am plecat la Cluj.

Dacă nu te ajută familia și cei de acasă, partenerul, ca artist, când ai copii mici, nu prea poți să pleci de acasă. E puțin greu acum, e o diferență mică de vârstă între ei. Eu zic că m-am refăcut. Cel mic are acum 2 luni, iar după două săptămâni de la naștere am mers la evenimente', a precizat vedeta atunci pentru click.ro.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton