Imagini de la nunta lui Sorin Brotnei cu soția lui, Ramona: mireasa a purtat o rochie mulată și a ales un buchet simplu / Au făcut nunta după patru luni de relație

.

Pe rețelele de socializare ale cuplului există câteva imagini frumoase de la nunta lui Sorin Brotnei cu soția lui, Ramona. Mireasa a purtat o rochie mulată și a ales un buchet simplu, în timp ce mirele a optat pentru un costum negru, elegant. Cei doi îndrăgostiți au făcut nunta după patru luni de relație. Ei au spus marele „DA' în anul 2016, la cununia civilă, iar în anul 2017 și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au făcut petrecerea de nuntă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent, și-a oficializat relația cu Ramona într-o ceremonie elegantă, care a atras atenția prin simplitate și rafinament. Mireasa a impresionat cu o rochie mulată și un buchet simplu. Nunta a avut loc în anul 2017, la doar patru luni de la începutul relației lor frumoase de iubire.

sorin-brotnei-ramona3sorin-brotnei-ramona3

Citește și: Cine este Sorin Brotnei de la Asia Express 2024. Artistul s-a reprofilat, după ce a părăsit trupa Akcent

Citește și: Asia Express 29 septembrie – Jean de la Craiova, „handicap' pentru Nicolai Tand și Sorin Brotnei: „Ne-a cam picat fața'. Cine a câștigat Jokerul

Citește și: Cine este Tibi, bărbatul menționat de Pepe în filmările compromițătoare cu Raluca Pastramă. A reacționat după speculațiile de infidelitate: „Nu vreau să…'

Citește și: A murit actorul Michael Newman, starul serialului Baywatch, la 68 de ani: „L-am văzut pe Mike ultima dată când a fost conștient. S-a uitat la mine și a spus…'

Imagini de la nunta lui Sorin Brotnei cu soția lui, Ramona

Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent, și Ramona, frumoasa lui soție, și-au unit destinele după doar patru luni de relație. Cei doi au spus marele „DA' într-o ceremonie intimă, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Evenimentul a atras atenția prin simplitatea și eleganță.

Mireasa a ales să poarte o rochie mulată, care i-a scos în evidență silueta de invidiat. În locul unui buchet sofisticat, Ramona a optat pentru un aranjament floral simplu, dar frumos, care a completat perfect întreaga ținută. Mirele a optat pentru un costum negru, elegant, iar cei doi au reușit să atragă toate privirile la nuntă.

Cuplul a surprins pe toată lumea prin decizia de a face pasul cel mare la doar patru luni după ce au început relația. Evenimentul a fost marcat de bucurie, emoție și momente speciale, care au fost surprinse în imagini care au fost distribuite pe rețelele de socializare.

Nicolai Tand este nașul de cununie al lui Sorin Brotnei

Un detaliu mai puțin cunoscut este legătura de rudenie dintre artist și Nicolai Tand, colegul său de la Asia Express, acesta fiind nu doar un prieten apropiat pentru el, ci și nașul său. Cei doi au o relație specială și se înțeleg foarte bine unul cu celălalt.

Într-o apariție la emisiunea Vorbește Lumea de la PRO TV, artistul a povestit cum a cunoscut-o pe Ramona, soția lui. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la clinica pe care Sorin Brotnei o conducea, iar Ramona i-a captat atenția încă din acel moment.

„Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf. Chiar vorbeam cu o prietenă și-i spuneam că mă caută un fotograf. El consideră că m-a curtat foarte mult, eu consider că m-a curtat foarte puțin. Depinde pe cine întrebi. La clinică ne-am cunoscut. A fost un loc bun în care să ne cunoaștem destul de serios. El mi-a părut destul de serios. (…)', a mărturisit Ramona la Vorbește Lumea.

Sorin Brotnei și Ramona au împreună o fetiță

În urmă cu șase ani, Sorin Brotnei și Ramona au devenit părinți pentru prima dată, când s-a născut fiica lor, Ivana. Deși rolul de părinți a venit cu provocări, cei doi îndrăgostiți au decis să nu angajeze o bonă, preferând să se descurce singuri în gestionarea vieții de familie.

„Viața de familie schimbă un pic macazul, nu neapărat în rău sau în bine, doar că îl schimbă și atunci trebuie să prioritizezi un pic anumite lucruri, nu mai poți să ieși când vrei, nu mai poți face lucrurile pe care ți le dorești când ți le dorești, trebuie să fii atent la multe lucruri', declara Sorin Brotnei în urmă cu ceva timp, conform spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton