Cum s-a îmbrăcat Minodora Tătărușanu, mama Minodora Tătărușanu, la nunta fiicei sale cu Valeriu Gheorghiță: „Soacră mică...”/ Ce ținută a purtat fratele vedetei, Petru

.

Sâmbătă, pe data de 5 octombrie 2024, Monica Bârlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță, iar cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești. Iată cum s-a îmbrăcat mama vedetei, Minodora Tătărușanu, la nunta fiicei sale cu partenerul ei de viață, dar și ce ținută a purtat fratele actriței, Petru. Au strălucit din toate punctele de vedere la marele eveniment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Atât mama Monicăi Bârlădeanu, Minodora Tătărușanu, cât și fratele acesteia, Petru, au strălucit la nunta ei cu medicul militar Valeriu Gheorghiță. Cei doi au ales ținute frumoase pentru marele eveniment. Femeia care i-a dat viață actriței a purtat două ținute, una de zi și una de seară. Iată cum s-au îmbrăcat mama și fratele vedetei!

minodora-tatarusanu-monica-birladeanu4minodora-tatarusanu-monica-birladeanu4

Citește și: Cine este Monica Bârlădeanu. Totul despre dramele copilăriei, viața amoroasă și carieră

Citește și: Cum arăta Monica Bârlădeanu la începutul carierei. Era studentă când a început să lucreze ca model

Citește și: Ce relație au Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea cu fiica lor de 6 ani și ce trăsături a moștenit Zeny de la ei: „Este Leoaică, vă imaginați. Știe ce vrea, întotdeauna are părerea ei. Îmi doresc să se formeze…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își cresc Aurelian Temișan și Monica Davidescu fiica adolescentă: „Dora este în continuare copilul nostru, dar o tratăm ca pe un adult. Dacă vrea să greșească, să greșească, dar…” / EXCLUSIV

Cum s-a îmbrăcat mama Monicăi Bârlădeanu, Minodora Tătărușanu, la nunta fiicei sale cu Valeriu Gheorghiță

Mama Monicăi Bârlădeanu, Minodora Tătărușanu, a strălucit din toate punctele de vedere la nunta fiicei sale cu Valeriu Gheorghiță. Femeia a ales să poarte două ținute frumoase la marele eveniment din viața actriței și a medicului militar.

Ținuta de zi pe care Minodora Tătărușanu a purtat-o a avut un material fluid și motive florale. Ea a accesorizat-o cu bijuterii din aur și a ales un machiaj discret și elegant. Pentru cea de-a doua parte a evenimentului, care a avut loc pe seară, mama actriței a purtat o rochie verde închis cu sclipici și pietre fine. Părul l-a ondulat și l-a lăsat pe spate.

„Casă de piatră tinerilor căsătoriți! Sănătate!'; „Emoție și eleganță, două cuvinte care vă iubesc'; „Minunată! Să fie în cel mai bun ceas! Doamne ajută!'; „O doamnă deosebită'; „Să-ți fie de bine, soacra mică! Casă de piatră la copii'; „Sunteți superbă!', au fost doar câteva dintre comentariile pe care mama Monicăi Bârlădeanu le-a primit la postările pe care le-a făcut pe pagina sa personală de Facebook.

De asemenea, Monica Bârlădeanu a publicat pe rețelele de socializare câteva poze frumoase de la nuntă cu ea și mama ei. Cele două femei sunt superbe și au atras toate privirile asupra lor la marele și spectaculosul eveniment.

„Cel mai fericit oaspete la nunta noastra. Mama a lăcrimat, a dansat și ne-a sorbit din priviri toată seara. Am primit multe mesaje cu întrebarea „dar mama… unde e mamaaaa?' și deci e limpede că și voua vă e dragă', a scris vedeta pe Instagram.

Ce ținută a purtat fratele vedetei, Petru

Fratele Monicăi Bârlădeanu a venit la nunta actriței însoțit de partenera lui de viață. Așa cum era de așteptat, Petru și iubita lui au ales ținute elegante pentru marea zi a vedetei și a medicului militar Valeriu Gheorghiță.

Petru s-a îmbrăcat cu un costum negru, iar partenera lui de viață s-a asortat cu el, alegând să poarte o rochie neagră cu pietricele, lungă până în pământ și pantofi negri. A ales un machiaj spectaculos, iar părul l-a lăsat pe spate.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, nuntă de poveste la Palatul Snagov

În weekend-ul care tocmai a trecut, mai exact pe data de 5 octombrie 2024, Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut parte de nuntă de poveste la Palatul Snagov. Cei doi au spus marele „DA' și s-au bucurat de un eveniment special. I-au avut ca nași pe Mariana și Ionuț Tudorache, care au fost alături de ei în totalitate.

Printre invitați s-au numărat și următoarele vedete de la noi: Adelina Pestrițu și soțul ei, Daciana Sârbu, Dana Rogoz, Andreea Raicu, Elvira Deatcu, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Teodora Tompea, Geanina Ilieș și Gina Pistol.

Monica Bârlădeanu are o siluetă de invidiat, iar pentru ziua nunții a ales o rochie de mireasă pe corp, tip bijuterie. Ținuta a avut detalii spectaculoase și, așa cum era de așteptat, actrița a atras asupra ei toate privirile.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton