Cum încearcă Adelina Chivu să-și țină fiicele adolescente departe de tentații și anturaje nepotrivite: „Milano este cel mai periculos oraș posibil. Ele nu umblă prin oraș”

 Matei Bianca
.

Adelina Chivu a explicat cum încearcă să-și țină fiicele adolescente departe de tentații și anturaje nepotrivite. Vedeta a declarat că Milano a devenit un oraș periculos și are unele frici cu privire la copiii ei. Soția antrenorului de fotbal Cristian Chivu a vorbit despre provocările pe care le întâmpină ca mamă. Iată ce declarații importante a făcut prezentatoarea de la X Factor despre fetele ei, Natalia și Anastasia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Adelina Chivu a vorbit deschis despre măsurile pe care le ia pentru a-și proteja fiicele adolescente de pericolele și tentațiile din Milano, un oraș care a devenit tot mai nesigur în ultimii ani. Soția antrenorului de fotbal Cristian Chivu încearcă să le țină departe de anturaje nepotrivite și influențe negative. Totuși, ea are mare încredere în fetele sale.

adelina4adelina4

Citește și: Cum arăta Adelina Chivu în urmă cu 16 ani, când prezenta știrile din sport la Antena 1. Avea un decolteu amețitor și promova naturalețea în coafură și machiaj

Citește și: Adelina Chivu revine în televiziune după 16 ani: „Am ales să mă întorc la Antena 1”. Va prezenta X Factor, alături de Mihai Morar

Citește și: Ce probleme a avut Doinița Oancea cu părul, la ce tratamente a apelat și ce evită să facă acum: „Am avut o perioadă în care mi-a căzut. Am făcut un tratament cu laser și injecții în scalp” / EXCLUSIV

Citește și: Ce amintiri o leagă pe Irina Rimes de Dan Bălan și cum a început colaborarea lor: „Îl admir încă din adolescență. Faptul că s-a gândit la mine…” / EXCLUSIV

Cum încearcă Adelina Chivu să-și țină fiicele adolescente departe de tentații și anturaje nepotrivite

Întrebată cum le-a ținut pe fetele sale departe de tentațiile din oraș, Adelina Chivu a mărturisit că nu a făcut mari eforturi, deoarece fetele sale sunt cuminți. Totuși, soția antrenorului de fotbal Cristian Chivu a vorbit despre provocările pe care le întâmpină ca mamă de adolescente în Milano, un oraș care, în ultimii ani, a devenit din ce în ce mai periculos.

Prezentatoarea de la X Factor a declarat că fetele ei nu au dorința să iasă des în oraș, iar ea este mereu vigilentă în privința mediului în care acestea cresc.

„Eu nu am avut (…). E și un centru important de distribuție Milano, eu am urmărit niște documentare, m-am documentat, doar că ele sunt foarte cumințele momentan. Ele nu prea au dorință să se ducă cine știe unde, căci au totul la îndemână. Cred că și asta a ajutat, faptul că în complexul ăsta au colegi de școală, că se vizitează și nu umblă prin oraș încă', a explicat vedeta în podcast-ul „Fain & Simplu cu Mihai Morar'.

Ce frici are prezentatoarea de la X Factor în rolul de mamă

Cât despre care sunt fricile părinților de la Milano, Adelina Chivu. Soția lui Cristian Chivu a precizat faptul că Milano, altă dată un oraș liniștit, a devenit unul dintre cele mai periculoase locuri în care să trăiești, mai ales în ultimii ani.

„Drogurile, păi este mult mai rău decât la București, nesiguranța de pe străzi, din Milano. În ultimii ani este cel mai periculos oraș posibil. Era super liniște și pace, dar nu știu ce s-a întâmplat. Nu mai poți să porți un ceas.

Chiar am fost la poliție, că mi-au clonat cardul la Londra. Este groaznic la Milano, dar asta se întâmplă cam în ultimii trei ani, mai ales după pandemie', a mai adăugat ea.

Cum le educă Adelina Chivu pe fetele ei: „O să le încurajez să facă ce le face pe ele fericite'

Și asta nu este tot! Adelina Chivu a explicat că își va lăsa fiicele să facă exact ceea ce vor ele în viață. Partenera de viață a antrenorului de fotbal Cristian Chivu le va îndruma pe Natalia și Anastasia, dar nu le va forța să urmeze o meserie anume.

„Eu o să le încurajez pe ele să facă ce le face pe ele fericite. Nu am de unde să știu, habar nu am dacă le-ar plăcea (n.r.: să locuiască în România), nu pot să-mi dau seama. Momentan nu știu nici la ce facultate vor să meargă', a spus prezentatoarea TV.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton