Însărcinată în 7 luni, Cosmina Adam a dezvăluit sexul bebelușului. Fosta asistentă a făcut anunțul la PRO TV: "Mulțumim, Doamne" / Soțul a spus și ce nume va purta copilul

 Cica Cristina
.

Însărcinată în 7 luni, Cosmina Adam a dezvăluit sexul bebelușului. Fosta asistentă de la Acces Direct a făcut anunțul la PRO TV, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. În curând va deveni mămică pentru prima oară și anterior a spus și cum se simte în ultimul trimestru de sarcină.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

La câteva luni de la nunta cu alesul inimii ei, fosta asistentă de la Acces Direct a aflat că este însărcinată și vestea că va fi mamă pentru prima oară a emoționat-o peste măsură. A făcut anunțul la acel moment pe rețelele de socializare, iar acum a decis să dezvăluie și sexul bebelușului. De data aceasta, însă, a ales să facă anunțul în direct la TV, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță și toată lumea a stat cu sufletul la gură să afle dacă va avea fetiță sau băiețel.

cosmina-adam-4cosmina-adam-4

Cosmina Adam a dezvăluit sexul bebelușului

Dat fiind că în urmă cu șapte ani și-a făcut debutul la emisiunea lui Cătălin Măruță, Cosmina Adam a venit în emisiune și a făcut dezvăluirea privind sexul bebelușului.

„De la mine ai făcut Cămara lui Măruță și la tine m-am lansat. Și da, sunt gravidă în șapte luni. (…) „În noiembrie am aflat această veste minunată ce nu se compară cu nimic mai frumos pe lumea asta.(…) Pe Facebook l-am întâlnit pe soțul meu, el mi-a dat inimioare, apoi eu l-am urmărit tot pe Facebok. Eu ca eu, dar tata. După o săptămână, ne-am văzut.”, a spus Cosmina Adam.

Fosta asistentă a venit îmbrăcată într-o rochie roz și a dezvăluit că urmează să aducă pe lume o fetiță.

'Au trecut 7 ani de prietenie cu echipa @lamaruta_protv, iar astăzi, însărcinată în 7 luni, am dat vestea că în curând vom aștepta o fetițăăăăă. Mulțumesc @lamaruta_protv! Sunteți și veți fi mereu în inima mea! Vă iubesc!', a scris Cosmina Adam ulterior și pe rețelele de socializare.

Soțul Cosminei Adam a spus ce nume va purta micuța

Claudiu Matei, soțul fostei asistente, a dezvăluit și numele fetiței pe rețelele de socializare.

Mai sunt aproximativ două luni până când o vom cunoaște pe Francesca și o vom strânge în brațe, iar astăzi, în platoul emisiunii La Măruță, de la Pro TV, a fost vorba despre ea și despre noi„.

Citește și: Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, a avut 600 de invitați la nuntă: „S-a terminat la 6:00. Mirela Vaida ne-a fost alături, prietena mea, ne-am distrat'

Citește și: Ce condiție i-a pus Jador lui Zanni când i-a propus să facă o piesă împreună: „M-a pus să aleg dintre susținerea lui în finală și…”

Citește și: Cum arată acum Oana Vincu, la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius. S-a reprofilat din punct de vedere profesional

Citește și: „99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu. Nu exista niciuna mai mișto ca mine'. Vica Blochina, mesaj pentru cei care îi critică viața și relația cu Victor Pițurcă

Cum se simte Cosmina Adam în al treilea trimestru de sarcină

Cosmina Adam povestea că nu s-a confruntat cu probleme mari în sarcină, fiind chiar extrem de activă. Mai mult, fosta asistentă chiar s-a cântărit și a dezvăluit și câte kilograme a pus până acum în sarcină.

'Mă simt foarte bine. Avem șase luni deja și ne bucurăm de această perioadă atât eu, cât și soțul meu, și familia mea, și familia lui. Noi știm de la 13 săptămâni ce e în burtică, doar că deocamdată știu doar prietenii noștri foarte apropiați și familiile noastre

Deocamdată sunt chiar activă și mă simt foarte bine. Mai sunt mici dureri de spate. Referitor la mâncare, mănânc absolut orice. M-am cântărit săptămâna trecută și am pus 10 kilograme', povestea recent Cosmina Adam, potrivit spynews.ro.

Cum și-a anunțat Cosmina Adam sarcina

Cosmina Adam a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare.

„În noiembrie am aflat această veste minunată ce nu se compară cu nimic mai frumos pe lumea asta.(…) Pe Facebook l-am întâlnit, el mi-a dat inimioare, apoi eu l-am stalkerit. Eu ca eu, dar tata. După o săptămână ne-am văzut.”

Draga noiembrie, clar ești luna noastră, te vom ține minte toată viața: zilele noastre de naștere, nunta noastră și vestea ca vom fi părinți Nu putem descrie in cuvinte ce an frumos am avut noi și prin cate stări frumoase am trecut și trecem în continuare!

Mulțumim, Doamne, ca ne-ai dat atâta bucurie!
Minunea noastră, te așteptăm din primele clipe în care mami și tati s-au cunoscut.

Ești cel mai frumos dar ce poate exista pe pământ și abia așteptăm să te mirosim, să te ținem în brațe și să ne iubiiiiiim mult!„, a scris la acel moment Cosmina Adam.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton