Ce se întâmplă cu mâncarea pe care concurenții o gătesc la MasterChef. Unde ajung preparatele pe care Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu le gustă

 Matei Bianca
.

Probabil te-ai întrebat și tu măcar o singură dată ce se întâmplă cu mâncarea pe care concurenții o gătesc la MasterChef. Ei bine, noi îți vom spune unde ajung preparatele pe care Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu doar le gustă. Cei care vin în emisiunea de la PRO TV gătesc cu multă pasiune, iar mâcarea pregătită nu este aruncată niciodată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Show-ul culinar MasterChef este cunoscut pentru competiția dintre concurenți, dar și pentru dedicarea și munca intensă a celor care vin în emisiune. În timp ce jurații emisiunii de la PRO TV, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, doar gustă preparatele gătite, acestea ajung, de fapt, în altă parte. Iată ce se întâmplă cu mâncarea preparată în timpul filmărilor.

master3master3

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre prietenia de 12 ani cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „Suntem un alt tip de familie. Am avut suișuri, coborâșuri, ne-am certat, dar…” Ce spune despre Gina Pistol și revenirea la MasterChef/ EXCLUSIV

Citește și: Cine e Cristian Ușurelu, care a primit șorțul de aur la MasterChef. Are 32 de ani și este programator

Citește și: Oana Ioniță continuă lupta cu fostul soț, Florin Budnaru, și vrea program prelungit cu fiul lor: „Am doar două zile pe săptămână, e prea puțin pentru o mamă'. Cât de mult s-a îmbunătățit relația cu Maxim / EXCLUSIV

Citește și: A murit milionarul Sever Mureșan, la 75 de ani. A suferit un AVC, iar familia l-a transferat într-un spital din Franța

Ce se întâmplă cu mâncarea pe care concurenții o gătesc la MasterChef

Unul dintre cele mai populare show-uri culinare din România, MasterChef, implică multă muncă și organizare în spatele camerelor. Filmările pentru preselecții încep dis-de-dimineața și se întind până în miezul nopții, iar concurenții își pun la încercare abilitățile culinare pe parcursul unor zile întregi. În timp ce jurații Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu doar gustă preparatele, acestea sunt evaluate de ei pe baza gustului și prezentării.

Cu toate că cei care vin în emisiunea de la PRO TV gândesc și prepară cu pasiune fiecare farfurie, jurații nu au capacitatea de a consuma toate preparatele. De aceea, după fiecare sesiune de degustare, rămân multe preparate delicioase. Însă, nimic din ce este gătit nu este aruncat. Mâncarea rămasă este donată diferitelor centre care sprijină persoanele vulnerabile și fără adăpost, potrivit cancan.ro.

Această practică reduce risipa alimentară și contribuie la sprijinirea comunității. Concurenții și jurații sunt mândri să știe că eforturile lor nu se opresc la competiție, ci ajută oamenii care au nevoie de ajutor.

Salariile pe care le au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV, la MasterChef

La emisiunea lui Cătălin Măruță, mai exacr la o rubrică specială a emisiunii „Spune tot sau îți ia gura foc', Sorin Bontea a fost întrebat cine dintre colegii săi câștigă cel mai mult, iar el a răspuns sincer că niciunul.

„Niciunul. Salariul nostru este la fel', a spus celebrul bucătar în emisiune.

Cătălin Măruță a încercat să afle suma exactă, însă juratul de la MasterChef a precizat că suma pe care o primește nu este foarte mare.

„De la Pro TV câștigăm mai puțin, iar de la Dumnezeu mai mult. Am avut mereu același salariu, deși eu am muncit mai mult, dar asta este. Am semnat și negociat contractele împreună', a mai adăugat acesta.

Ce relație există între Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu a vorbit despre relația sa cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, colegii săi de la MasterChef, care este difuzat pe PRO TV. Chef Florin Dumitrescu a explicat că între ei există un parteneriat eficient, dar nu o prietenie care să fie bazată pe vacanțe petrecute împreună.

„Practic e vorba de un parteneriat aici. E o prietenie care nu se manifestă cu vacanțe împreună sau cu gesturi de prietenie. E mult mai mult un parteneriat. Cel puțin eu așa consider. Fiecare dintre noi avem defectele și calitățile care fac această echipă să funcționeze așa cum funcționeaz', a dezvăluit el Dumitrescu, potrivit Unica.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton